Concerte

DJ Margo, warm-up la show-ul ATB din Gossip Mamaia

Cea mai tanara DJita a agentiei FWD, Margo, se va afla pentru prima data in postura de DJ de warmup la un eveniment care-l are ca invitat pe ATB. Evenimentul de sambata viitoare, 19 iulie, din clubul Gossip Mamaia, organizat de Nights.ro & Love Events, va incepe de la ora 22, cu Margo in spatele pupitrului. Margo s-a nascut in Bucuresti acum 22 de ani. Este o DJ-ita foarte tanara si cu foarte mult talent. A inceput cu dorinta de a studia pianul la 5 ani si a continuat mai tarziu ca eleva a Liceului de Muzica “George Enescu”, sectia pian principal. Continuand sa acumuleze cunostiinte din domeniul muzicii clasice, inevitabil a intervenit, mai intai, curiozitatea si apoi pasiunea pentru muzica electronica.

Dupa o documentare ampla prin cluburile bucurestene si din tara a hotarat sa se apuce serios de treaba. Pentru ca si-a dorit sa fie un Dj cu “acte in regula”, a inceput cu notiunile elementare in cadru unei scoli de dj, la foarte scurt timp obtine o residenta la Amnesia Mamaia. In paralel s-a facut remarcata pe latura tech mixand aproape zilnic in timpul verii pe plaja la Cafe del Mar in Mamaia, si chiar starnind curiozitatea unor dj straini ca David Oliver din Austria si Outwork, cu care a facut si back2back. A urmat Gossip Mamaia, Mojito Beach, Cotton Club din Constanta, Spider, si in toamna lui 2007 o scurta rezidenta la Gossip Bucuresti, dupa care a inceput colaborarea cu Forward Agency. Urmeaza giguri in cluburile bucurestene Kado, Nagual, Gossip, Studio Martin, si petreceri de afterhours organizate de Nights.Ro si LoveEvents, warm-up-uri pentru Optick, Adrian Eftimie, Marika, Rosario Internullo, Pagal.

Datorita prestatiei tot mai apreciate a fost invitata sa mixeze in deja celebra emisiune a lui DJ Optick, Next Level, OneGuest la ONE FM, BPM Sensation Live la Radio PRO B etc.

Pentru viitorul apropiat si-a propus sa mixeze numai pe vinil si bineinteles urmeaza concretizarea productiilor muzicale proprii.

Dupa propria caracterizare, evita sa mixeze muzica “draguta, care suna bine si transmite ceva, acolo”, preferand accente minimaliste cat mai dinamice “pe genul rupeti baschetii”, predominant DirtyTech, Minitech/Techno.

www.fwdagency.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *