Concerte

Dj Andi face warm up pentru Tiesto

Dj Andi demonstreaza, inca o data, ca este unul dintre cei mai valorosi dj romani si mai mult, ca muzica lui este apreciata nu doar la noi in tara, dar si peste hotare. Astfel, vineri, 3 aprilie, in parcul Operei din Chisinau, Dj Andi si Rhythmix vor face warm-up pentru Tiesto, main-ul unui open dance event de proportii. Cei doi vor face un live act, in care Razvan, aka Rhythmix, il va acompania pe Dj Andi cu percutie.

Moldova Teritory Of Love este un eveniment care vrea sa promoveze si sa sustina act-urile electronice. Ma bucur ca ma voi afla din nou la Chisinau. Este a treia vizita a mea la ei s imi place sa pun muzica pentru un public atat de energic ca cel de acolo. Ma onoreaza faptul ca am fost invitat sa fac warm-up pentru Tiesto, unul dintre cei mai buni dj-i din lume si am pregatit un set special pentru aceasta ocazie, a declarat Dj Andi.
Cei care nu vor putea fi prezenti la Chisinau, se pot bucura de Dj Andi i Tiesto la Vibe FM. Viberii adevaratt ii pot asculta pe DJ Andi & Liviu Hodor @ Vibe FM, Request 629, de luni pana vineri, 18.00 – 21.00, Set-ul lui Andi , miercuri, ora 21.00 si pe
Tiesto, in Tiesto’s Club life, vineri, ora 24.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *