Evenimente

Dixieland Night cu Alexandru Arsinel la Hard Rock Cafe

Luni, 13 aprilie, incepand cu ora 20:30, pe scena Hard Rock Cafe se vor intalni, pentru prima data in aceasta formula, interpretul de music-hall Alexandru Arsinel, clarinetistul Alin Constantiu si formatia Remember ’26 Dixieland Band. Spectatorii Blue Monday vor avea ocazia, asadar, de a se bucura de o seara autentica de jazz traditional si swing al anilor 20.

Dintotdeauna, jazz-ul traditional-dixieland, ca si swing-ul, au atras publicul larg gratie prospetimii, pregnantei ritmice si accesibilitatii sonoritatilor. Actualmente, mesajul estetic nemuritor al jazz-ului vechi, de la inceputul veacului al XX-lea, a fost preluat de “Remember 26, sextet nascut din initiativa clarinetistului-saxofonist Alin Constantiu si pe care il puteti asculta luni, pe scena Hard Rock Cafe, a declarat muzicologul Florian Lungu, gazda evenimentului.

Alaturi de Remember 26 Dixieland Band, Alexandru Arsinel va interpreta melodiile care l-au consacrat drept un artist plurivalent si i-au atras recunoasterea marilor institutii de arta. In primavara acestui an, revista Actualitatea Muzicala, editata de Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania, i-a acordat lui Alexandru Arsinel Premiul pentru Spectacolele de Musical.

Pentru rezervari:
Tel: +40 21 206 6261
E-mail: bianca.gatlan@hardrockcafe.ro
www.hardrockcafe.com
office@streetwisepr.ro
http://www.streetwisepr.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *