Vedete

Divertis lanseaza Serviciu Roman de Comedie

Divertis lanseaza in aceasta toamna la Pro TV “Divertis Land of Jokes” si “Serviciul Roman de Comedie”. Maratonul duminical incepe cu “Divertis Land of Jokes” – in care ii veti vedea pe: Silviu Petcu, Doru Antonesei, Florin Constantin, Cristian Cretcu, Catalin Mireuta, Doru Parcalabu, Paula Chirila sau Ioan Gyuri Pascu.

“Formatul este unul nou si va fi axat pe scheciuri, micro-interviuri, scenete cu atat de cunoscutele personaje romanesti: politicieni de prima linie, corupti din toate liniile, politisti, preoti, hoti de dincolo de linie, in general oameni care fac deliciul, dar si viitorul acestei tari.

Show-ul se va numi, dupa atat de indragitul slogan care ne defineste tara, Divertis Land of Jokes si va fi un adevarat parc de distractii romanesc, un Divertisland”, spune Silviu Petcu, citat de site-ul protv.ro.

In a doua ora de program, telespectatorii vor intra in contact cu “Serviciul Roman de Comedie”, care este format din: Toni Grecu, Jojo, Aniela Petreanu, Dragos Stoica, Valentin Darie si Claudiu Maier.

Potrivit lui Toni Grecu, Serviciul Roman de Comedie are ca scop “supravegherea si deconspirarea celor mai tari faze comice ale saptamanii depistate de agentii speciali”.

Alaturi de cei 7 agenti, in fiecare duminica veti vedea si invitati din lumea politica, artistica sau sportiva.

(A.V.) www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *