FILME

Diva Universal – seriale noi

Neveste Disperate – sezonul 4. De luni până vineri de la 20.00, din 23 septembrie.
Al patrulea sezon al acestui serial de senzaţie se întoarce în Wisteria Lane pentru a urmări mai departe misterele şi comportamentele incredibile ascunse dincolo de faţada vieţii liniştite din suburbii.

Cea mai nouă apariţie din cartier este Katherine Mayfair (Dana Delany), o veche prietenă a lui Susan (Teri Hatcher – interesant este că ambele actriţe au jucat rolul lui Lois Lane, iubita lui Superman). Fidelă modelului de-acum clasic, şi familia ei are vreo câteva “schelete” ascunse prin dulap, care încep să iasă la iveală după ce Bree aude din întâmplare ceva ce n-ar fi trebuit să afle, în timp ce încerca să fure o reţetă de prăjitură cu bezea şi lămâie. Între timp, Susan aşteaptă un copil, Lynette continuă lupta cu cancerul, iar viaţa sentimentală a lui Gabrielle nu devine cu nimic mai simplă.

Soţii de militari – sezonul 7. Câte două episoade în fiecare miercuri de la 21.00, din 25 septembrie.
În viaţa de militar, e ceva normal să te desparţi la un moment dat de anumite chipuri familiare, iar sezonul al şaselea al serialului i-a făcut pe cei din baza militară să sufere câteva pierderi şocante. Serialul continuă, iar sezonul al şaptelea începe cu moartea Claudiei Joy (Kim Delaney) care vine ca un şoc pentru prietenii ei, zguduiţi de această tragedie. Dar viaţa merge mai departe şi, încă apăsată de tristeţea despărţirii, baza întâmpină noi membri ai personalului, care abia sosesc aici. Latasha Montclair, Maggie Hall şi Holly Truman îşi fac o intrare remarcabilă, implicându-se într-o încăierare într-un bar, la scurt timp după sosirea lor.

În mintea Criminalului sezonul 2. Câte două episoade în fiecare joi de la 21.00, din 12 septembrie.
Simon Baker revine în rolul lui Patrick Jane, aşa-zisul medium transformat în detectiv de excepţie, în al doilea sezon tensionat alacestui serial de mare succes. Ca să pornească pe urmele lui Red John – criminalul în serie care i-a ucis familia – Jane a decis să îşi schimbe cariera, însă acum el riscă să piardă această misiune din motive lesne de înţeles, căci este mult prea apropiat de caz. Patrick insistă să părăsească Biroul de Investigaţii din California, dar mai întâi îşi propune să rezolve un ultim caz…

Ofiţeri Începători – sezonul 4. În fiecare luni de la 21:00, din 16 septembrie.
Poliţiştii de la Divizia 15 se întorc în premiera celui de-al patrulea sezon al acestui serial. După şase luni dure în care au lucrat sub acoperire, Andy şi Nick se întorc la îndatoririle lor zilnice, dar cei doi se confruntă cu nişte schimbări majore în acest început de sezon. Lucrurile au evoluat în divizia lor: Sam Swarek este acum detectiv, iar Andy descoperă în scurt timp că s-a schimbat ceva şi în viaţa lui personală. Nick şi Gail sunt din nou împreună, dar oare cele şase luni petrecute la distanţă unul de celălalt se vor face simţite ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *