FILME

Diva Universal – seriale online

Haven sezonul 4. Câte două episoade în fiecare joi, începând din 26 iunie, de la 21:00. Reluând povestea la şase luni după răsturnarea dramatică de situaţie din punctul culminant al sezonului anterior, acest serial SF de mare succes continuă, inspirat de nuvela lui Stephen King, “Colorado Kid”. Năpastele încă reprezintă un pericol foarte mare şi,
în plus, după ce Audrey Parker (Emily Rose) reapare, se pune întrebarea dacă mai este aceeaşi persoană de odinioară. Şi care să fie oare legătura dintre ea şi William (Colin Ferguson), un necunoscut misterios ? Duke (Eric Balfour), la fel ca şi telespectatorii, este aruncat în acest nou viitor complet nepregătit – şi ca atare poate deveni o bună călăuză pentru public, în această perioadă în care orăşelul Haven este şi mai apăsat de Năpaste.

Soția Perfectă – sezonul 5. În fiecare duminică, de la 21:00. În continuarea acestui captivant serial pe teme juridice, Alicia (Julianna Margulies) se luptă cu consecinţele traumatizante ale unui schimb de focuri produs recent, în urma căruia şi-a pierdut viaţa o persoană apropiată ei. După o astfel de evoluţie explozivă a evenimentelor, va apărea oare din nou un zid între ea şi soţul ei, Peter (Chris Noth) ? Există motive care să împingă un client să se transforme în ucigaş ? Şi, dacă există, vor reuşi Alicia şi prietenii ei să pună investigaţia profesională mai presus de mâhnirea lor personală, ca să încerce să găsească nişte răspunsuri ?

Sora Jackie – sezonul 5. Câte două episoade în fiecare duminică, de la 22:00. Final de sezon: 22 iunie.
Deşi a reuşit să scape de pastile, Jackie (Edie Falco) nu are neapărat o viaţă mai uşoară acum. Abia a semnat actele pentru custodia comună asupra copiilor – lucru care pare să anunţe o nouă epocă în relaţia cu fostul ei soţ, Kevin (Dominic Fumusa) – că reuşeşte să îi lovească acestuia maşina. Un eveniment absolut jenant, în urma căruia Jackie ajunge să fie internată chiar în secţia de Urgenţă unde lucrează ! Şi totuşi, viitorul îi rezervă o întâlnire cu chipeşul Frank (Adam Ferrara), aşa încât are cel puţin un lucru frumos la care să se gândească.

A fost o dată ca niciodată. Sezonul 1. În fiecare miercuri, de la 21:00. În acest serial captivant, în care personaje din basme sunt exilate într-un orăşel american, apar acum câteva nume foarte cunoscute: Amy Acker din “Angel”, Emilie de Ravin din “Lost” şi Roger Daltrey, fost solist al trupei The Who. Rolul lui Daltrey (vocea unei omizi vorbitoare) semnalează şi o nouă extindere a mitologiei serialului, căci acest personaj apare când Regina cea Rea din ţinutul basmelor pune la cale furtul unui obiect de preţ de la Regina de Pică din Ţara Minunilor.

Jurnalele Vampirilor – sezonul 1. În fiecare luni, de la 21:00. Uneori, problemele cu care se confruntă Elena (Nina Dobrev) sunt cele de care se loveşte orice tânără de vârsta ei – cum ar fi o întâlnire în patru destul de aiurea, în care ea şi Stefan (Paul Wesley) ies cu Caroline şi Matt. Există însă şi probleme mai puţin obişnuite – ca de pildă atunci când ea află adevărul despre felul în care Stefan şi fratele lui, Damon (Ian Somerhalder), au devenit vampiri, cu mai multe decenii în urmă. Şi peste toate acestea se mai adaugă acum apariţia alarmantă a unui nou duşman, o descoperire şocantă, făcută într-o furtună, şi concursul de frumuseţe din Mystic Falls.
?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *