FILME

Diva Universal – filme și seriale

Seriale noi și recomandări de filme de la Diva Universal.

 

Jurnalele Vampirilor. În fiecare luni, începând din 17 februarie, de la ora 21.00.

Pentru prima dată pe DIVA, urmăriţi întâmplările misterioase din micul oraş de ficţiune Mystic Falls, din Virginia, care e bântuit de făpturi supranaturale. Inspirat din cărţile de mare succes ale lui L. J. Smith, “Jurnalele vampirilor”, serialul o urmăreşte pe adolescenta orfană Elena Gilbert (Nina Dobrev), care cunoaşte la şcoala ei un nou elev, cam bizar, pe nume Stefan Salvatore (Paul Wesley). Deşi prietenii ei suspectează că băiatul are ceva ciudat, Elena se îndrăgosteşte de Stefan, însă află ulterior că e vampir. Luna aceasta, orăşelul Mystic Falls se pregăteşte să întâmpine o cometă care va fi vizibilă în zonă, iar Elena îl întâlneşte pentru prima dată pe fratele lui Stefan, Damon (Ian Somerhalder).

 

Camerista Din Manhattan Sezonul 1. De luni până vineri, de la 16.00.

Luna aceasta continuă premiera în teritoriu a telenovelei adaptate după filmul care i-a avut în rolurile principale pe Jennifer Lopez şi Ralph Fiennes. Povestea capătă noi dimensiuni după ce imigranta Marisa Luján (Litzy), care este cameristă într-un hotel, descoperă iubirea alături de un oaspete bogat al aceluiaşi hotel, pe nume Cristobal Parker (Eugenio Siller). Singura problemă este că el nu îşi dă seama că ea, departe de a fi tot un oaspete cazat acolo, este de fapt angajata elegantului hotel din New York unde se cunosc. Istoria continuă luna aceasta, când vom afla dacă iubirea poate cu adevărat să treacă peste graniţele impuse de avere şi privilegii.

 

Destine Frânte Sezonul 1. În fiecare luni de la 21.00, cu finala pe 10 feburarie.

Acest program urmăreşte foşti elevi despre care colegii lor de clasă au crezut întotdeauna că vor ajunge departe – deşi în cazurile prezentate, această profeţie nu s-a adeverit câtuşi de puţin. Cum e posibil ca un tânăr sau o tânără care păreau să aibă un viitor strălucit să sfârşească prin a deveni în schimb ucigaşi sau victime ? Fiecare episod dezvăluie un caz şocant despre un potenţial irosit în mod tragic. Luna aceasta explorăm cazul unui cercetător medical care a fost ucis cu arsenic – o substanţă cu care laboratorul soţiei lui era aprovizionat din belşug. Tot luna aceasta urmărim un caz de crimă în care devine clar că un bărbat însurat avea o relaţie cu organista unei biserici.

 

Soţia Perfectă Sezonul 5. În fiecare duminică, de la 21.00.

Acest captivant serial pe teme juridice şi politice continuă luna aceasta cu sezonul al cincilea, urmărind-o pe Alicia Florrick (Julianna Margulies), asociată de patru ani a firmei, o femeie care se ocupă de cariera ei şi vrea să-şi îndeplinească marile ambiţii. În această lună, Diane află că Alicia şi Cary vor să-şi deschidă propria firmă de avocatură şi îl anunţă pe Will, care decide să îi concedieze pe toţi asociaţii ajunşi în anul al patrulea. Ulterior, Will începe să-i saboteze pe Florrick şi pe Agos, împiedicându-i să se mute în noile lor birouri şi amânând predarea dosarelor clienţilor. În tot acest timp, cresc suspiciunile că Lockhart şi Gardner spionează tot ce pot.

 

 Cu Sânge Rece Sezonul 5. Câte două episoade în fiecare joi, de la 21.00.

Luna aceasta, continuă pe DIVA sezonul al cincilea al serialului despre departamentul de cazuri mai vechi al Poliţiei din Philadelphia, o echipă specializată în reluarea investigaţiilor asupra unor cazuri mai vechi, rămase încă nerezolvate. De fiecare dată când apar la lumină noi dovezi, echipa face eforturi susţinute să găsească vinovaţii în aceste cazuri abandonate ani de zile sau chiar decenii. În această lună, echipa redeschide cazul din 2002 al uciderii unui adolescent, un geniu al matematicii care putea urmări circulaţia cărţilor de joc într-o partidă şi ştia să deschidă seifuri. Un alt caz reluat este cel al unei gospodine care a dispărut în 1938, chiar în noaptea când a fost difuzat la radio programul “Războiul lumilor” al lui Orson Welles.

 

Filme de Valetines Day. Câte două episoade între 14 şi 16 februarie, de la ora 22:00.

DIVA promite să vină cu o bogăţie de filme de dragoste şi comedii anul acesta, de Ziua Îndrăgostiţilor, cu un weekend întreg de filme despre iubire, care aduc în prim-plan numeroase vedete de la Hollywood. Începem pe 14 februarie de la ora 22:00, când Gwyneth Paltrow apare în Stewardesa în rolul unei tinere care pleacă din orăşelul ei natal sperând să-şi îndeplinească visul de a deveni stewardesă, ca să poată vedea lumea. De la ora 00:00, Freddie Prinz Jr. joacă în comedia romantică băieţi şi fete, în care o prietenie e pusă la grea încercare după ce doi prieteni ajung în pat împreună, chiar înainte de absolvire. Vor reuşi să revină la sentimente mai bune, înainte ca drumurile lor să se despartă pentru totdeauna ?

 

 

Câte două episoade între 14 şi 16 februarie, de la ora 22:00

Lista de comedii romantice continuă pe 15 februarie, de la ora 22:00, când dragostea apare pe neaşteptate în peste noapte: după ce se desparte de iubitul ei, într-o noapte, în timpul unui zbor de la Los Angeles la New York, Jenny întâlneşte nu numai un tânăr profesor care avea şi el ghinion în dragoste, ci şi alte câteva personaje mai neobişnuite. Imediat după aceea, de la ora 23:40, LeAnn Rimes şi Burt Reynolds joacă în Cârligul iubirii, o poveste în care, din cauza unei urgenţe în familie, o femeie de carieră se întoarce în orăşelul ei natal, unde îşi reia legăturile cu familia şi prietenii, dar în acelaşi timp descoperă şi iubirea.

Ca o concluzie a acestui weekend dedicat iubirii şi romantismului, 1 ocazie, 2 dansatori promite să păstreze atmosfera romantică de Ziua Îndrăgostiţilor şi pe 16 februarie, de la ora 22:00, cu momente de suspans şi dramă intensă, căci o adolescentă care îşi dorea să devină dansatoare se mută fără voia ei la o altă şcoală. Acolo, deşi inima ei este împărţită între doi băieţi, ea visează mai departe să devină o dansatoare de succes. În final, de la ora 00:00, Dragoste de campioană, un film cu Lindsey Shaw în rolul principal, încheie acest weekend plin de filme romantice cu povestea unei jucătoare junioare de tenis, cea mai bună din SUA la categoria ei de vârstă. După ce se accidentează, ea are şansa să descopere în sfârşit adolescenţa de care nu apucase niciodată să se bucure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *