FILME

Diva: serie de filme de comedie pe 1 mai

După ce muncești mult, Diva te invită să râzi și mai mult și îți propune o zi plină de comedii pentru 1 mai, de la 12:00.

Left to right: Patrick Wilson plays Buddy Slade and Charlize Theron plays Mavis Gary in YOUNG ADULT, from Paramount Pictures and Mandate Pictures.

DIVA știe că atunci când muncești mult meriți să te relaxezi și să râzi și mai mult de aceea difuzează comedii speciale pe data de 1 mai, începând cu ora 12:00. Filmele bune îți înfrumusețează vacanța iar DIVA este la o apăsare de telecomandă distanță.

Ora 12:00 ni-l aduce pe Jim Carrey în rolul unui avocat care promite să nu mai mintă o zi în Mincinosul mincinoșilor (Liar Liar), urmat de cuceritorul Mickey, ochi albaștri (Mickey Blue Eyes) interpretat de Hugh Grant care ne farmecă de la ora 14:00.

La ora 16:00 începe Familia Addams (The Addams Family) cu Anjelica Huston, Christopher Lloyd și Christina Ricci, un film ce a primit o nominalizare la Oscar pentru costume. Povestea urmărește un maestru în arta deghizării care plănuiește să jefuiască o familie excentrică degizându-se în unchiul lor.

Când Will Ferrell se întâlnește cu Amy Poehler umorul este garantat în Tăișul gloriei (Blades of Glory), o comedie despre doi patinatori olimpici ce încearcă să păcălească sistemul, de la ora 18:00.

Tânăra adultă (Young Adult) cu Charlize Theron și Patrick Wilson este un fim despre o tânără scriitoare care imedit după ce divorțează se întoarce în micul orășel natal din Minnesota, în căutarea unui fost iubit dar curând află că acesta este căsătorit și are și o fiică nou-născută. Vezi cum reacționează fosta regină a balului în fața obstacolelor de la ora 20:00.

Faimosul musical Spirit rebel (Footloose) vă aduce o întâlnire chiar la miezul nopții cu Kevin Bacon în rolul unui tânăr rebel care schimbă percepția asupra muzicii rock într-un mic oraș. Așadar, nu ratați combinația de actori celebrii și comedianți consacrați într-o zi dedicată lor pentru că atunci când muncești mult, râzi și mai mult – pe 1 mai la DIVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *