FILME

Diva: Anatomia lui Grey – sezonul 8 din 1 octombrie

Filmul serial Anatomia lui Grey – sezonul 8 – va avea premiera exclusivă cu două episoade difuzate miercuri, 1 octombrie, de la ora 21:00. Spitalul Seattle Grace continuă să fie decorul în care se derulează dramele medicale și personale trăite de această echipă, în al optulea sezon al serialului. Meredith Grey (Ellen Pompeo) riscă să suporte consecințe profesionale grave după intervenția ei în testul clinic lui Derek (Patrick Dempsey), din sezonul anterior.

April (Sarah Drew) este acum medicul rezident-șef și trebuie să învețe să se descurce rapid cu răspunderile postului, după ce în oraș are loc o prăbușire de teren uriașă. O conferință a comicilor aduce la Urgență o echipă de personaje extraordinare, iar mama lui Jackson (Jesse Williams), o legendă vie a chirurgiei, vine în vizită.

În sezonul 8, Meredith, Cristina (Sandra Oh), Alex (Justin Chambers), Jackson și April sunt în al cincilea an de rezidenţiat. Într-un an care le poate distruge sau nu carierele de chirurgi, rezidenţii trebuie să se ocupe de primele lor operaţii pe cont propriu, fără a mai fi supravegheaţi în sala de operaţie. Meredith şi Derek nu mai locuiesc împreună, după ce acesta a fost devastat de faptul că cea dintâi s-a implicat (cu intenţii bune, dar cu rezultate dezastruoase) în studiul lui clinic legat de Alzheimer. Relaţia lor este în pericol, la fel şi soarta fetiţei pe care abia au adoptat-o, Zola. De asemenea, relaţia Mirandei cu asistentul Eli se dezvoltă, iar Teddy se îndrăgosteşte şi mai mult de pacientul ei, Henry. Richard Webber (James Pickens Jr.) are grijă de iubita lui soţie, Adele, care are Alzheimer. Spitalul Seattle Grace Hospital este un loc în care viaţa nu este trăită în tonuri de alb şi negru, ci în nuanţe de gri.
Nu uitați: Anatomia lui Grey, sezonul 8, va avea premiera exclusiv la DIVA miercuri, 1 octombrie, la ora 21:00. În fiecare miercuri, la ora 21:00, vor fi difuzate câte două episoade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *