Despre copii

Disparitia a 3 fete: APEL LA PUBLIC

Focus Romania si Child Focus (Belgia) fac apel la cetatenii Romaniei pentru a le acorda ajutorul in gasirea celor trei fete originare din Anvers (Belgia). Acestea au disparut la inceputul lui ianuarie 2008.

Copii sunt insotiti de tatal lor si se pare ca se afla in sudul sau estul Europei. Este probabil sa se deplaseze cu un Peugeot Partner alb, inmatriculat cu numarul XXH-802 si o rulota inmatriculata cu numaru l YBE-688. Este probabil ca tatal sa incerce sa castige bani cantand la flasneta.

Fetitelor li s-a rapit orice posibilitate de contact cu scoala sau cu prietenii. Fiecare zi care trece inrautateste situatia.

Puteti gasi alte poze ale fetelor pe www.youtube.com. Tastati in motorul de cautare “Godelieve OTTO” pentru a viziona clipul subtitrat in limba dorita (franceza, spaniola, portugheza). Pe www.childfocus.be si pe www.copiidisparuti.ro veti gasi de asemenea fotografii cu Gerda, Godelieve si Truke, cat si legatura catre clipul postat pe youtube.

Daca recunoasteti aceste persoane, va rugam sa nu le abordati, ci sa sunati urgent la unul dintre numerele indicate mai jos:

Focus Romania: Telefon 0800-822-116

Numarul international al Child Focus (24h/24h): +32 2 475 44 99
Puteti trimite si un e-mail la: 110@childfocus.org sau focus@copiidisparuti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *