LifeStyle

Discovery Channel la Noaptea Muzeelor 2011

Noaptea Muzeelor 2011, debuteaza la Muzeul National de Geologie cu evenimentul Mediadocs de lansarea colectiei de documentare Discovery Channel “Prin gaura de vierme cu Morgan Freeman”. Muzeul National de Geologie devine prin parteneriatul cu Mediadocs o rampa de lansare pe piata de home entartainment din Romania a documentarelor Discovery Channel cu subiecte din stiinta, fenomene naturale, arheologie.

Noaptea muzeelor

Noaptea Muzeelor este un eveniment european la care participa aproape 3000 de muzee din Europa. Lansarea pachetului de documentare Discovery Channel va avea loc sambata 14 mai ora 20.30 in Sala de Conferinte a Institutului Geologic al Romaniei.

`Prin Gaura de Vierme cu Morgan Freeman` isi propune sa exploreze cele mai adanci mistere ale existentei – intrebari care au intrigat umanitatea inca din cele mai vechi timpuri. Acest serial uneste cele mai stralucite minti si cele mai bune idei din toate colturile stiintei: ASTROFIZICA, ASTROBIOLOGIE, MECANICA CUANTICA, TEORIA CORZILOR (STRING THEORY) si multe altele – pentru a ne dezvalui extraodinarul Univers.

Acesta lansare este prima din seria de evenimente comune Mediadocs – IGR care se vor desfasura pana la sfarsitul anului 2011. In cadrul acestui parteneriat vor fi lansate peste 100 de noi documentare Discovery Channel.

discovery channel
discovery channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *