Vedete

Directia 5: Povesti, versuri si iubire

In urma cu cateva zile, Directia 5 si-a ales castigatorii concursului “Un cantec pentru tine”, lansat in urma cu 2 luni. Fanii au avut prilejul de a-si scrie propriile povesti de dragoste, traite pe versurile formatiei. Pentru concurs au fost propuse 27 de melodii, iar la finalul acestuia, membrii formatiei, impreuna cu Eveline Osnaga, autoarea cartii dedicate fanilor, au desemnat cei 27 de castigatori, cate unul pentru fiecare melodie, povestile castigatoare urmand sa fie publicate in carte.

La finalul concursului, doi dintre membrii juriului care au desemnat povestile castigatoare au declarat:

“Am citit sutele de povesti pe care le am primit, si pot spune ca pentru fiecare melodie in parte au existat mai multe variante de interpretare, dar pentru toate acestea Directia 5 inseamna povesti,versuri si iubire” – Eveline Osnaga

Iar Cristi Enache, solistul formatiei a afirmat:

“Am primit multe mailuri si am realizat ca fiecare poveste in parte reprezinta pagini din viata fanilor nostri. Am fost impresionanti ca ne-au scris romani din America, din Europa si din toate colturile tarii. Le multumim fanilor nosti pentru povestile primite pentru ca sunt alaturi de noi si ne apreciaza muzica “.

In ultimele saptamani membrii formatiei au lucrat la noul album si la promovarea acestuia, la concertele care le-au pregatite pentru fani si la realizarea cartii ce urmeaza a fi lansata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *