MUZICA

Directia 5 ne face cunostiinta cu Ambientalul Cosmic

In urma cu cateva zile Directia 5 a lansat ce-l de al 18-lea album,”Ambiental Cosmic”. Noul proiect este raspunsul la reactia celor care au inteles si au apreciat albumul ”Ambiental”, lansat in urma cu doi ani. Albumul este dedicat persoanelor cu o maturitate emotionala, capabile sa asimileze imbinarea inedita intre sunetele naturale si cele electronice.

“Stilul pe care Directia5 il promoveaza in acest album este un amestec de libertate, emotie, fantezie, ce imbie la o expeditie in cautarea propriei identitati. Acest proiect ne reprezinta cel mai bine starea de spirit actuala’ ‘a declarat Marian Ionescu, liderul formatiei.

Odata cu aparitia noului album ”Ambiental Cosmic”, Directia 5 isi completeaza repertoriul de aproximativ 200 de melodii. Albumul contine duetu Stralucire, melodie ce a fost inregistrata in colaborare cu soprana Operei Nationale, Irina Iordachescu, ce poate fi ascultata pe site-ul formatiei www.directia5.com.

In luna octombrie, Directia 5 va organiza un spectacol pentru toti fanii care i-au sustinut pe parcursul ascensiunii lor. Cei 4 membrii ne-au promis un spectacol de mari proportii care nu trebuie ratat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *