Despre copii

Din 17 iunie încep atelierele de vacanţă la Muzeul Naţional de Geologie

Institutul Geologic al României prin Muzeul Naţional de Geologie vă aşteaptă din data de 17 iunie la programele interactive şi distractive de vacanţă.

Copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani sunt aşteptaţi în cursul săptămânii, în zilele de miercuri şi joi, respectiv 17 iunie şi 18 iunie, între orele 10.00 – 12.00, la programul „Lili şi Rara, în căutarea unei lumi dispărute”.
Lili şi Rara, două cercetătoare simpatice şi puse pe joacă, pleacă într-o fantastică aventură plină de necunoscut în căutarea demult dispărutei lumi a dinozaurilor. În drumul lor vor străbate continentele în lung şi-n lat, vor scormoni pământul şi pietrele pentru a găsi fosile, se vor întâlni cu tot felul de fiinţe misterioase şi poate…periculoase! Au întotdeauna cu ele caiete şi creioane, pensule, hârtie şi foarfece, lipici şi …multă fantezie. Vor cerceta cu de-amănuntul viaţa în aer, în apă şi pe uscat şi se vor întoarce cu multe poveşti şi mulţi prieteni preistorici.
Copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani sunt aşteptaţi în fiecare sâmbătă, începând cu data de 20 iunie, să cunoască personajele de basm care locuiesc în “Castelul fermecat”. Zânele, prinţesele şi prinţii, spiriduşii şi piticii, elfii şi căpcăunii sunt doar câteva dintre personajele cu care cei mici se vor întâlni în această vară la Muzeul Naţional de Geologie, în fiecare sâmbătă, între orele 10.00 – 12.00.

Participarea la atelierele de vacanţă se face prin procurarea abonamentului lunar de la recepţia muzeului.
Costul lunar al abonamentului de participare la programul “Lili şi Rara, în căutarea unei lumi dispărute” este de 80 lei iar costul lunar al abonamentului de participare la programul “Castelul fermecat” este de 40 lei.

Coordonatori program: Lidia Tănase şi Ramona Visalom.

Informaţii suplimentare la numărul de telefon: 021.212.89.52.

Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani, incepand cu anul 1880, incluzand esantioane de mare valoare preluate succesiv din colectiile Biroului geologic si ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea si studierea esantioanelor a demarat o data cu infiintarea, in 1906, a Institutului Geologic al Romaniei.

www.geology.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *