LifeStyle

DIGITREND – Primul targ de jocuri video din Romania

In perioada 15-18 iunie 2006, Expo 24 va organiza la Sala Polivalenta Bucuresti primul eveniment dedicat gadgeturilor si jocurilor video.

DIGITREND vizeaza firmele de top ce ofera produse si servicii de ultima generatie, fiind un targ al tehnologiei viitoare.


DIGITREND este vazut ca un targ de imagine pentru firmele participante, in cadrul acestuia regasindu-se tehnologia mobila, sistemele informatice de ultima ora, tehnologia audio – video – foto.
Interconexiunea dintre marii jucatori ai pietei de gadgeturi si utilizatori, va fi facuta de sectiunea GAMES, zona interactiva de prezentare a jocurilor si de desfasurare a concursurilor.
In cadrul targului vor fi prezente noutatile in materie de jocuri video ( PC, Ps2, XBOX, NINTENDO ), vizitatorii avand posibilitatea de a le testa, atat la standurile firmelor expozante, cat si in zonele special amenajate.
Cateva din titlurile nou aparute pe piata, prezente in cadrul Digitrend: X-Men The Official Movie Game, Half- Life 2: Episode One, Pro Evolution Soccer 5, Heroes V, The Godfather, Ice Age 2 The Meltdown si multe altele. Concomitent se vor desfasura concursuri de Quake si NFS Most Wanted

Fiecare vizitator are sansa de a castiga, pe baza biletelor de intrare, premii constand in jocuri pc, console si sisteme oferite de sponsorii evenimentului.
In cadrul targului sunt prezente firme cu nume pe piata de jocuri din Romania: Best Distribution, Twister, Ultrapro, Q-tek, KBC Games, Monosit, Softwin prin divizia Intuitext, TNT Games, etc.

Targul va fi deschis zilnic intre orele 10.00 – 19.00
Accesul ziaristilor se face pe baza legitimatiei de serviciu.

Va asteptam la primul eveniment dedicat gadgeturilor si jocurilor video din Romania.

Pentru detalii vizitati www.digitrend.ro