Stiri

Digital Zoo adună mii de fani la numai două săptămâni de la lansare

La numai două săptămâni de la lansare, proiectul educaţional Digital Zoo şi-a făcut mii de fani de toate vârstele. Aproape 40.000 de vizitatori unici au accesat din 24 septembrie şi până în 08 octombrie cel mai popular site destinat iubitorilor de animale: http://digitalzoo.kappa.ro, fiecare vizualizând în medie câte 10 pagini.

Aproximativ 1900 de persoane accesează zilnic http://digitalzoo.kappa.ro petrecând pe site în medie 5 minute. Site-ul a ajuns să fie cunoscut nu doar în România ci şi în ţări precum: Germania, Spania şi Statele Unite.

Vedetele, adică cele mai urmărite animăluţe de până acum pe site, sunt: leul, ursul şi tigrul.

Digital Zoo a fost lansat pe 24 septembrie la iniţiativa UPC, Animal Planet şi Grădina Zoologică Bucureşti cu susţinerea Primăriei Generale a Capitalei.

Cu un singur click pe http://digitalzoo.kappa.ro animăluţele de la Zoo pot fi urmărite live chiar de acasă sau de oriunde ai acces la Internet. Mai mult, aici poţi găsi zi de zi ştiri proaspete din lumea animalelor, poveşti interesante, fotografii şi filmuleţe amuzante.

http://digitalzoo.kappa.ro te aşteaptă din 12 octombrie cu filme nou-nouţe în care staruri sunt animalele de la Grădina Zoloogică Bucureşti şi cu mai multe poze şi ştiri interesante.

Digital Zoo aduce o nouă perspectivă asupra utilizării internetului, dovedindu-se mai mult decât o sursă de divertisment, fiind şi un instrument excelent de educare a publicului.

Iniţiatorul proiectului, UPC România a cultivat de-a lungul timpului o adevărată tradiţie în ceea ce priveşte iniţiativele de educare a publicului, atât în România cât şi la nivel internaţional.

Digital ZOO continuă platforma educaţională a UPC în România, care include recent lansatele programe de televiziune educaţionale: Da Vinci Learning şi JimJam (dedicat copiilor), dar şi proiectul Internet Safety, care are rolul de a educa copiii cu privire la siguranţa pe Internet şi care constituie un instrument util şi prietenos prin care aceştia şi părinţii lor pot învăţa lucruri importante pe această temă.

Informaţii suplimentare despre UPC
UPC România. UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, aproximativ 1.250.000 de clienţi în 200 oraşe. Potrivit viziunii companiei, această lume fascinantă în care trăim, dar deseori complexă, trebuie să fie accesibilă tuturor. Cei 15.000 de angajaţi UPC din Europa dau viaţă viziunii companiei prin simplitatea şi căldura umană care se regăsesc în fiecare din acţiunile lor. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc. (
www.upc.ro)

Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicaţii prin cablu oferind servicii avansate de video, voce şi internet în bandă largă, pentru a-şi conecta clienţii la lumea informaţiei, a comunicării şi a divertismentului. La data de 30 iunie 2009, LGI oferă servicii de înaltă calitate, către aproximativ 17 milioane de clienţi din 14 ţări, în principal în Europa, Japonia, Chile şi Australia. Liberty Global, Inc. deţine acţiuni în companii de distribuţie de programe şi conţinut media, cum este Chellomedia în Europa. (www.lgi.com).

Informaţii suplimentare despre Animal Planet

Animal Planet este unicul brand din lume care oferă telespectatorilor conţinut captivant, plin de emoţie şi pasiune, dedicat animalelor – de la specii sălbatice până la animale de companie. Animal Planet stabileşte o legătură între oameni şi animale, prin programe bogate, profunde, oferind iubitorilor de animale acces la informaţii şi divertisment prin intermediul mai multor platforme, între care: televiziune, online (accesânddiscoverytv.com) şi produse comerciale. Găsim aici natură în stare pură, prezentatori originali, momente irepetabile din viaţa animalelor sălbatice şi a oamenilor apropiaţi de ele; iniţiative şi instituţii care îşi propun să protejeze natura; şi medicină veterinară la cel mai înalt nivel. La fel ca şi animalele – Animal Planet este o experienţă fascinantă, instinctuală, neaşteptată şi despre care merită să se vorbească. În lumea contemporană a tehnologiilor performante şi a stresului permanent, Animal Planet oferă divertisment captivant în stare pură, prin programe care sondează instinctele primare ce ne impulsionează pe toţi. Aici găsim poveşti fascinante ce rezonează cu condiţia umană, transmiţând emoţii puternice telespectatorilor.

Programele Animal Planet sunt difuzate 24 de ore pe zi, incluzând docu-telenovele, programe despre supravieţuirea celor mai bine adaptate specii, divertisment cu animale de companie şi istorie a naturii. Câteva dintre cele mai de succes programe sunt: Regatul Panda, Insula Urangutanilor, Moşia mangustelor, Animale de la A la Z.

Animal Planet este disponibil în peste 315 milioane locuinţe din întreaga lume. Lansat pentru prima dată în afara graniţelor SUA în 1997, în Europa, Animal Planet este o companie cu capital mixt înfiinţată de Discovery Communications şi BBC Worldwide în toate regiunile internaţionale, excepţie făcând Marea Britanie şi Italia. Postul este disponibil în România din anul 1998.

Informaţii suplimentare despre Grădina Zoologică Bucureşti

Grădina Zoologică Bucureşti a fost înfiinţată în anul 1955, însă nu sub forma actuală, ci a unui mic “colţ zoologic”. Până în anul 1959, efectivele de animale s-au concentrat progesiv în colţul zoologic Băneasa, care mai târziu a devenit Grădina Zoologică Bucureşti.

Zoo Bucureşti acoperă o suprafaţă de 5.85ha şi deţine în jur de 150 de specii şi subspecii, aparţinând atât faunei exotice, cât şi faunei autohtone.

Zoo Bucureşti te aşteaptă în fiecare zi începând de la 9.00 dimineaţa cu poveşti despre anaconde, cinteze, struţi şi tigri, oi berbere şi alte animale pe care le-ai mai văzut doar la Animal Planet. Plimbă-te pe aleea tigrilor şi opreşte-te apoi la familia leilor, ce locuieşte într-o cuşcă transparentă, nouă, care-ţi va da impresia că te afli chiar lângă ei. Urmăreşte joaca maimuţelor şi ascultă cum găinuşele de baltă vorbesc pe limba lor. Nici nu-ţi vei da seama când a trecut o zi întreagă în care vei face cunostinţă cu sute de noi prieteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *