Stiri

Dieta după masa de Paști

Dieta, un regim de detoxifere după masa de Paști, poate ajuta organismul. Mesele copioase îngreunează digestia şi afectează buna funcţionare a organelor interne, spune Realitatea. După orice exces alimentar avem nevoie de o cura de detoxifiere.
În prima zi, dimineaţa se consumă doar un iaurt. Până la masa de prânz puteţi consuma o salată de legume proaspete sau două fructe proaspete. La pranz puteti consuma doar un bol de supa/ciorba de legume, fara carne. Pana la cina aveti voie doar fructe si legume crude (salate). La cina veti consuma din nou o supa/ciorba de legume.

Nu aveti voie cereale, paine sau alte alimente în afara celor specificate, puteţi folosi sare, ulei si piper la salata. Consumaţi minim doi litri de apa. Nu aveti voie alte lichide, nici cafea.

În următoarele trei zile, dimineata se consuma un iaurt. Restul zilei se consuma doar legume crude, fara alte condimente, fara ulei, puteti pune doar sare. Se bea doar apa, recomandat peste doi litri pe zi. Puteti avea cate mese doriti, cu conditia sa consumati legumele in stare cruda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *