Vedete

Diana Sucu va fi intervievata de un Superbebe la Romantica

La “Superbebe TV”, reporterul cu suzeta o va intervieva pe doamna Sucu. Diana Sucu. O supermamica cu burtica! Diana, insarcinata cu cel de-al doilea copil, este invitatul special al Tanei Pazara in editia de duminica, 20 iulie, a emisiunii “Superbebe TV” la Romantica.

Totul despre un bebe expert in afaceri (Dan Sucu), despre o mama celebra si sotie de milionar, la Superbebe TV! Si tot atunci, telespectatorii Romantica vor afla ce inseamna masajul pentru bebelusi sau despre cum pot face stretching viitoarele mamici. Povestile vor castiga teren in fata computerului, iar Irina Petrea, celebra Supernanny ii va invata pe toti parintii cum sa cumpere jucarii pentru cei mici in functie de varsta.

Despre copii pentru toti parintii – astfel se rezuma cea mai noua emisiune din grila Romantica. “Superbebe TV” este un magazin TV despre ipostaza deosebita si magica a vietii – aceea de a fi parinte. Telespectatorii Romantica vor putea urmari, duminica de duminica, de la orele 14.30, o emisiune cu o gazda-mamica inventiva, curioasa si “de incredere”- care “vinde” cele mai noi trucuri, descoperiri, noutati despre si pentru cei mici, parinti si bunici. “Superbebe TV” este un program in care un superbebe (in fiecare editie altul ) apare intr-o ipostaza inedita, aceea de interviator al unei vedete-mamica sau viitoare mamica. Preconceptia, nasterea, cresterea si ingrijirea celor mici sunt doar cateva teme care vor fi abordate in noua emisiune Romantica.

www.romantica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *