Concerte

Diana Krall este producatorul noului album al Barbrei Streisand!

Pe langa proiectele personale asupra carora s-a concentrat in ultima vreme, Diana Krall a decis sa se implice si in productia noului album al celebrei Barbra Streisand, „Love is the Answer”, material ce urmeaza a fi lansat in luna septembrie. Tot in aceasta toamna, mai precis pe 22 noiembrie, Diana Krall va concerta pentru prima data in Romania, pe scena Salii Palatului din Bucuresti, in cadrul turneului de promovare a albumului “Quiet nights”.

Cu o cariera de mai bine de douazeci de ani, ce insumeaza nenumarate aparitii live pe cele mai renumite scene ale lumii, Diana Kralleste nu doar un exponent desavarsit al muzicii jazz moderne, ci si un artist complet, aflat in continua cautare de noi forme de manifestare creativa. Cel mai recent proiect al Dianei Krall este productia noului album de studio al bunei sale colege si prietene,Barbra Streisand. Diana s-a implicat de-a lungul timpului si in co-productia propriilor materiale, insa „Love is the Answer” este primul album produs integral si in exclusivitate de artista canadiana. “Love Is The Answer” poarta amprenta Dianei atat la nivelul productiei, cat si la nivel interpretativ, artista implicandu-se ca pianista pe cateva dintre piesele de pe album si aducandu-si chiar si propriul jazz-quartet in studio, pentru a oferi o savoare deosebita materialului.

Albumul „Love is the Answer” va fi lansat pe data de 29 septembrie 2009 in clubul Village Vanguard din New York, acelasi club in care Barbra Streisand a concertat acum 48 de ani pentru prima data in deschiderea unui spectacol al lui Miles Davis. Colaborarea dintre cele doua artiste a reprezentat ocazia perfecta pentru Diana Krall de a-si imbina calitatile de interpret cu viziunea de producator, care alaturi de vocea inconfundabila a Barbrei Streisand, promit sa transforme „Love is the Answer” intr-unul dintre cele mai ravnite albume ale acestui an.

Toamna aceasta, publicul roman va avea pentru prima oara sansa de a o vedea live pe Diana Krall intr-un spectacol de exceptie, pe 22 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Biletele pentru acest concert pot fi achizitionate online pe www.myticket.ro, dar si in reteaua magazinelor Diverta, fiind disponibile la diferite categorii de pret, in functie de pozitia in sala: 500, 300, 220, 150 si 100 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *