Concerte, Vedete

Diana Krall – atrasa de lumea filmului si de “inamicii publicii”

Diana Krall a marcat recent o aparitie episodica intr-unul dintre cele mai apreciate filme ale momentului, “Public Enemies”, productie care ii are in rolurile principale pe Johnny Depp, Christian Bale si Marion Cotillard. Figura iconica a jazz-ului modern, Diana Krall nu este la primul contact cu lumea filmului, artista avand la CV inca doua aparitii episodice, precum si numeroase contributii pentru coloane sonore. Diana Krall va concerta pentru prima data in Romania, pe 22 noiembrie 2009, la Sala Palatului din capitala.

Detinatoare a doctoratului in Fine Arts – oferit de Universitatea Victoria din Canada in anul 2003 – Diana Krall este un artist complet care dincolo de impresionanta cariera muzicala a „flirtat” de-a lungul timpului si cu lumea cinematografiei. „Diva jazz-ului modern” a semnat muzica pentru coloanele sonore a peste 25 de productii cinematografice, printre care si „Dance with me” (1998) cu Chayanne, Vanessa Williams, „Anything Else” (2003), in regia lui Woody Allen, „It Runs In The Family” cu Kirk si Michael Douglas in 2003, sau „Seven Pounds” cu Will Smith in anul 2008. Recent, Diana Krall a avut o aparitie episodica in productia „Public Enemies”, film care il prezinta pe Johnny Depp in rolul faimosului John Dillinger, sarmantul si indraznetul jefuitor de banci din America anilor ’30, ajuns inamicul public numarul 1 si celebru pentru cele mai spectaculoase evadari din inchisoare din istoria Statelor Unite. „Public Enemies” marcheaza cea de a treia aprilie a artistei intr-o productie cinematografica, dupa „At first sight” in 1999 sau „De-Lovely” in 2004.

Toamna aceasta, publicul roman va avea pentru prima oara sansa de a o vedea pe Diana Krall intr-un spectacol live, pe 22 noiembrie, pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Concertul artistei este inclus in turneul de promovare a celui mai recent album ar artistei, „Quiet Nights”, care a fost lansat si in Romania anul acesta. Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de pret, in functie de pozitia in sala: 500, 300, 220, 150 si 100 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *