Vedete

Diana Dumitrescu s-a casatorit

Diana Dumitrescu, actrita care va putea fi vazuta din aceasta toamna in telenovela de epoca Aniela, s-a casatorit sambata cu logodnicul ei, Ducu Ion, producatorul serialului State de Romania.

Cei doi au spus “Da” in fata ofiterului starii civile de la Primaria Sectorului 2, sambata, la ora 12.00, la ceremonie fiind prezente multe vedete, precum: Carmen Tanase , Dan Condurache, Cabral , Simona Macovei, Rodica Negrea sau Iuliana Luciu.

Nasi au fost Cosmin – fratele lui Ducu Ion si Ioana – sotia acestuia. Diana Dumitrescu si Ducu Ion au fost aplaudati de toata asistenta prezenta la ceremonie.

“Ducu m-a facut cea mai fericita femeie de pe pamant. Am un zambet larg pe fata, cand am plecat de la Primarie ne-am intrebat daca s-a schimbat ceva.

Ne-am dat seama ca suntem foarte fericiti, bucurosi si impliniti cu pasul pe care l-am facut si in acelasi timp asteptam nerabdatori verighetele pe deget”, a declarat Diana Dumitrescu care nu a reusit sa-si stapaneasca lacrimile.

Diana si Ducu se vor infatisa in fata altarului sambata, 22 august, petrecerea fiind programata la Studiourile MediaPro, pe malul lacului de la Buftea.

(A.V.) www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *