Vedete

Diana Dumitrescu joaca in prima telenovela romaneasca de epoca

Diana Dumitrescu este unul dintre primele nume confirmate din distributia primei telenovele romanesti de epoca, un proiect indraznet aflat in pregatire la Promance, o companie a MediaPro Pictures.

Zilele trecute, Diana Dumitrescu , Doinita Oancea si Cabral s-au aflat la Cannes la MIPTV, unul dintre cele mai importante targuri internationale de produse de televiziune.

 

La acest targ, actorii si echipa Promance au promovat telenovelele “Regina”, “Inima de tigan”, “Ingerasii” si prima telenovela romaneasca de epoca. Pe langa tinuta din “Regina”, Diana Dumitrescu a purtat si o rochie de epoca in stilul viitoarei productii de la Acasa TV. 

Despre rolul sau in aceasta productie, Diana Dumitrescu a spus: “Am fost foarte fericita cand am aflat ca am luat castingul pentru prima telenovela romaneasca de epoca. Inca nu pot sa va spun ce rol voi avea, dar sunt mandra ca am putut sa reprezint si acest proiect la festivalul de la Cannes. A fost foarte frumos cand m-am imbracat in rochia de epoca, ma simteam ca la Hollywood, cu tone de aparate si fotografi care se strangeau in jurul meu si faceau poze”. 

Potrivit directorului MediaPro Distribution, dupa acest targ, “Inima de tigan” are mari sanse sa ajunga la posturi de televiziune din Africa de Nord sau Orientul Mijlociu. 

In plus, “Regina” va rula in Slovacia la postul TV Markiza. “Inima de tigan” a fost lider de audienta la acest post cu toate episoadele. 

 

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *