Evenimente

Devino erou al Stalingradului!

Stalingrad Laser Tag Arena organizeaza, in perioada 1 iunie 31 august, Cupa Vacantei de Vara Stalingrad.

Competitia este deschisa tuturor jucatorilor mai mari de 6 ani care joaca cel putin un joc de 15 minute. Partidele care vor conta pentru Cupa VV Stalingrad sunt cele care se vor juca in zilele de luni, marti, miercuri si joi, in intevalul orar 10:00 17:00. Fiecare jucator va ocupa un loc in clasamentul Cupei VV Stalingrad in funtie de cel mai bun scor realizat. Participantii la competitie pot juca un numar nelimitat de jocuri, iar rezultatul cel mai bun va fi luat in considerare in calcularea pozitiei din clasamentul final.

Cupa Vacantei de Vara Stalingrad se incheie pe data de 31 august.

Pe data de 1 septembrie se va anunta clasamentul final si data de premiere a primilor zece jucatori. Castigatorul competitie va obtine decoratia Erou al Stalingradului.

Despre Stalingrad Arena

STALINGRAD isi propune sa redefineasca conceptul de LASER TAG. Ne-am propus sa devenim cei mai buni cand vine vorba de distractie, adrenalina, inedit. Nu vindem un produs, ci o stare de spirit la un pret imbatabil si ne asumam raspunderea pentru dependenta creata inca din primul moment. Daca vrei sa-ti dezvolti aptitudinile de razboinic, te-a enervat seful sau iti doresti sa respiri in timp ce copilul tau isi descarca bateriile intr-un mediu sigur, atunci raspunsul este unul singur: Stalingrad LASER TAG!

Rezervari
021 312 13 30
0724 552 737
B-dul Aerogarii, cladirea INAV, parter, sector I, Bucuresti
office@lasertagbucuresti.ro
http://www.lasertagbucuresti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *