Concursuri

Detectivii Veloverzi – un proiect verde – urban

I love Bucharest lanseaza vanatoarea de comori  Detectivii Veloverzi ce va avea loc pe 9 iunie, cu ocazia Zilei Internationale a Mediului.

Inscrie-ti echipa pe www.treasurehunters.ro si incepe jocul! Ai 2 trasee!  2 genuri de distractie: pe bicicleta in Oras sau impreuna cu copiii tai  in Herastrau.   

Te asteapta multe premii!

Pe 9 iunietoti bucureştenii sunt invitati, cu mic cu mare, la vânătoare de comori. Acestia vor avea parte de o “cursă” prin Bucureşti, pe biciclete sau pe jos, iar cei mai rapizi şi creativi sunt asteptati la finish cu premii si laude!

Cei mai vioi detectivi vor dezlega misterele oraşului, pe biciclete, iar părinţii, bunicii şi prichindeii vor decoperi la pas comorile din Parcul Herăstrău.

De Ziua Mediului, detectivii veloverzi vor trebui să descopere comorile “verzi” ale Bucureştiului. Se vor întrece în probe distractive, jocuri, şi concursuri care le vor solicita imaginaţia, dar şi cunoştinţele despre mediu, iar premiile vor fi pe masura: o bicicleta de la www.decathlon.ro si o excursie de doua persoane la Venetia oferita de www.doarvacante.ro, dar si multe altele.

Vânătoarea de comori va fi în două zone cu grade de dificultate diferite: Parcul Herastrau si un traseu de oras cu startul la Piata Victoriei.

 

În plus, în data de 5 iunie, în care în întreaga lume este celebrată Ziua Mediului, organizatorii anunță că vor acorda puncte bonus echipelor care se vor înscrie în această zi și care vor răspunde corect la întrebarea postată pe site-ul evenimentului. Și echipele deja înscrise pot primi acest bonus, trimițând răspunsurile lor însoțite de indicativul/codul echipei la adresa de e-mail contact@treasurehunters.ro.

Inscrie-te acum. Te asteptam!

www.treasurehunters.ro

 

 

Despre I Love Bucharest

Programul I love Bucharest şi-a câştigat notorietatea în capitală dar şi în ţară prin impactul proiectelor sale de artă care vizează spaţiul public bucureştean şi comunitatea. Colaboram cu instituţii publice precum Primăriile din Bucureşti, Metrorex, sau cunoscutele Muzee din Bucuresti: Muzeul Ţăranului Român, Muzeul Naţional de Geologie, Muzeul de Istorie Naturală “Grigore Antipa”, ArCub, Universitatea din Bucureşti, Universitatea de Arhitectură “Ion Mincu”, Muzeul Municipiului Bucureşti şi multe alte ONG-uri şi firme private.In anul 2008 programul I love Bucharest a fost câştigătorul unui grant al Swiss Cultural Programme în România şi United Experts şi şi-a desfăşurat proiectele şi activităţile sub Anul European al Dialogului Intercultural. Trei ani la rând (2010, 2011, 2012) programul a fost unul din caştigătorii Administraţiei Fondului Cultural Naţional prin proiectul : Aventurile lui MR Urban.De asemenea, un proiect foarte important pentru Capitală organizat şi desfăşurat de “I love Bucharest” este Bucharest metroART, proiect conceput pentru regenerarea estetică a staţiilor de metrou prin intervenţii artistice. S-a intervenit în staţiile de metrou Gara de Nord şi Piaţa Victoriei.

 

Parteneri: 

Apanova, Doar Vacante, Dechatlon, RFI Romania, Matergeea, InBox Design, Delicatese din Poiana Fermecata, Mai Mult Verde, Culture Soup, Ostraw Vegan, Les saveurs d’Yveline, Jimminy Cricket 

Parteneri media: 

Lifestyle Digital, IQads, Orasul Meu, Publicicleta, BeWhere!, Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa, RomaniaPress, TopGear, Science Focus, Money Magazine, URBAN.ro, Business Woman, FOTO4all.ro, FreeRider, HotCity.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *