orange Archive

My French Film Festival – festivalul online dedicat cinematografiei franceze – revine în România

Pentru al patrulea an consecutiv, filmele din cadrul MyFrenchFilmFestival sunt disponibile exclusiv online în Orange TV Go, între 19 ianuarie şi 19 februarie.

DIVA este disponibilă acum în oferta Orange Home TV prin satelit

Începând din luna iulie, Orange își extinde portofoliul, odată cu introducerea televiziunii de divertisment DIVA – parte din NBCUniversal – în oferta sa Orange Home TV prin satelit. De asemenea, un alt canal NBCUniversal, E! Entertainment HD, va fi disponibil într-un număr de pachete mai mare decât până acum.

Aplicația Summer Well te introduce în atmosfera de festival

Orange te invită să experimentezi atmosfera Summer Well chiar de astăzi și să descarci aplicația dedicată pentru a avea ghidul tău complet pentru festival.

Orange România aduce marele ecran mai aproape de copiii din medii sociale defavorizate

La începutul lunii aprilie, Orange invită clienții să devină pentru o zi parteneri de film ai copiilor din medii sociale defavorizate, care nu au avut până în acest moment șansa de a-și vedea eroii animați pe marile ecrane. Acțiunea va avea loc în cadrul unei campanii dedicate programului Orange Film, ajuns deja la a 10-a

Orange România, angajator de top pentru al treilea an consecutiv

Orange România a primit certificarea Top Employer Europe 2015, pentru mediul de lucru excepţional şi posibilităţile de dezvoltare profesională oferite angajaţilor. Orange este singura companie de telecomunicații din România ce obține din partea institutului independent Top Employer Institute această certificare, primită pentru al treilea an consecutiv.

Filmele de la myFrenchFilmFestival.com sunt pe Orange TV Go

De astăzi şi până pe 16 februarie cinefilii pot viziona peste 20 de producţii franceze recente prin Orange TV Go, pe smartphone, tabletă şi laptop. Timp de o lună ei pot urmări filmele din cadrul primului festival online de cinematografie franceză, myFrenchFilmFestival.com, aflat la a cincea ediție.

Orchestra Orange a castigat premiul Best Use of Technology la Internetics

Orange a castigat premiul Best Use of Technology pentru proiectul “Orange Interactive Orchestra”, realizat impreuna cu agentia SENIORHYPER. In luna septembrie, cu ocazia festivalului Enescu, trecatorii din pasajul Universitate au putut dirija o orchestra interactiva aflata la distanta, prin intermediul unui ecran, al unui live-streaming performant si al unei aplicatii dedicate.

Design nou pentru Orange Shop Rahova, Bucureşti

Începând de astazi, Orange shop din cartierul bucureştean Rahova îşi aşteaptă clienţii cu o nouă înfăţişare, pe şoşeaua Alexandriei, nr 16, bl L4, sector 5. Magazinul este deschis în timpul săptămânii în intervalul 08.30 – 19.30 şi sâmbăta de la 9:00 la 14:00. Orange a pregătit o ofertă specială de redeschidere. Astfel, până pe 14

Orange Young – oferta nouă

Orange Young vine cu noi avantaje. Orange a lansat noua ofertă Young, cu minute, mesaje şi trafic de date, precum şi cu noi avantaje, toate destinate tinerilor. Cu noul abonament Fluture 12, tinerii au acces nelimitat la mesaje scrise în reţea, precum şi pe Yahoo!, Facebook şi în Portalul Orange pe mobil. Prin aplicaţia Libon,

Cursuri de specializare Orange First Step

Studenţii şi masteranzii care doresc să intre în programul Orange First Step se pot înscrie în perioada 11 – 22 martie accesând pagina www.orange.ro/first-step , unde pot alege oraşul şi departamentul în care vor să facă practică între 15 aprilie – 17 mai 2013. În această perioadă, pe lângă experienţa lucrului în echipă şi provocările