Locuri de munca Archive

Stagii pe Bune: 600 de studenți vizitatori

În weekend-ul trecut, 18 companii participante la Stagii pe Bune au fost vizitate de peste 600 de studenți pasionați de domeniul IT, dornici să aplice cunoștințele teoretice învățate în facultate. Evenimentul s-a desfășurat la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București.

Orange România, angajator de top pentru al treilea an consecutiv

Orange România a primit certificarea Top Employer Europe 2015, pentru mediul de lucru excepţional şi posibilităţile de dezvoltare profesională oferite angajaţilor. Orange este singura companie de telecomunicații din România ce obține din partea institutului independent Top Employer Institute această certificare, primită pentru al treilea an consecutiv.

Școala Zidarilor – proiect Holcim

Holcim România, unul dintre cei mai importanţi producători de ciment, betoane şi agregate, a lansat oficial, astăzi, 15 mai 2014, programul Şcoala Zidarilor, după doi ani de sesiuni-pilot organizate în întreaga țară în care au fost pregătiți circa 400 de zidari-tencuitori.

Școala Zidarilor – proiect Holcim

Holcim România, unul dintre cei mai importanţi producători de ciment, betoane şi agregate, a lansat oficial, astăzi, 15 mai 2014, programul Şcoala Zidarilor, după doi ani de sesiuni-pilot organizate în întreaga țară în care au fost pregătiți circa 400 de zidari-tencuitori.

Locuri de munca: interviul de angajare

BestJobs.ro a realizat recent un top al celor mai mari greseli realizate de catre candidati in timpul interviului de angajare in urma caruia s-au identificat principalele motive pentru care un candidat poate sa nu fie ales pentru a ocupa locul de munca dorit, acestea fiind nesiguranta, nervozitatea si lipsa interesului pentru job.

Locuri de munca: romanii aplica de pe telefonul mobil

Numarul aplicantilor la locurile de munca de pe BestJobs.ro prin intermediul unei platforme mobile s-a dublat in ultimele sase luni incheiate la finalul lunii februarie, urcand pana la 3.000 de persoane care isi trimit CV-ul catre un angajator, in fiecare zi, conform statisticilor site-ului de recrutare.

Cursuri de specializare Orange First Step

Studenţii şi masteranzii care doresc să intre în programul Orange First Step se pot înscrie în perioada 11 – 22 martie accesând pagina www.orange.ro/first-step , unde pot alege oraşul şi departamentul în care vor să facă practică între 15 aprilie – 17 mai 2013. În această perioadă, pe lângă experienţa lucrului în echipă şi provocările

Locuri de munca: 100.000 de aplicatii pe zi

In ultima luna a anului 2012 romanii continua sa isi caute un loc de munca cu acelasi interes, in contextul in care numarul aplicarilor la locurile de munca existente in piata se ridica pana la 100.000, in fiecare zi. Spre finalul anului, cea mai arzatoare dorinta a romanilor pare sa fie in continuare fie schimbarea

12% dintre romani vor un al doilea job

Un singur loc de munca nu ii mai multumeste pe 12% dintre romanii care au participat la cel mai recent studiu derulat de BestJobs.ro. Astfel, acestia marturisit ca desi au un job cu norma intreaga, vor sa isi gaseasca inca un loc de munca ce le-ar permite sa lucreze part time sau de acasa, pentru

Medicii rezidenţi pot câştiga până la 3.000 USD pe lună, în Israel

Medicii rezidenţi care vor fi selectaţi pentru bursele de trei ani la prestigiosul centru universitar al Sheba Hospital din Israel, în baza unei program organizat de către Wizrom Software şi Sheba Hospital Israel, vor primi un salariu brut lunar de până la 3.000 de dolari (2.400 de euro). Termenul de înscriere iniţial, 22 noiembrie, a