franta Archive

My French Film Festival – festivalul online dedicat cinematografiei franceze – revine în România

Pentru al patrulea an consecutiv, filmele din cadrul MyFrenchFilmFestival sunt disponibile exclusiv online în Orange TV Go, între 19 ianuarie şi 19 februarie.

My French Film Festival – în România

Între 16 ianuarie – 16 februarie 2015 cinefilii din întreaga lume vor putea viziona peste 20 de filme în cadrul MyFrenchFilmFestival, primul festival online de film francez. În România filmele se pot viziona prin platforma online myfrenchfilmfestival.com și prin Orange TV Go, disponibil pe laptop, tabletă și smartphone.

Filmele de la myFrenchFilmFestival.com sunt pe Orange TV Go

De astăzi şi până pe 16 februarie cinefilii pot viziona peste 20 de producţii franceze recente prin Orange TV Go, pe smartphone, tabletă şi laptop. Timp de o lună ei pot urmări filmele din cadrul primului festival online de cinematografie franceză, myFrenchFilmFestival.com, aflat la a cincea ediție.

Atentat terorist la Paris. Caricaturiștii Charlie Hebdo au fost uciși de mascați + video

Teroriști islamiști cu cagule negre și arme semi-automate au intrat azi în biroul unei reviste de satiră franceze, Charlie Hebdo, omorând patru caricaturiști și alte opt persoane, înainte de a fugi pe străzile din Paris.

Indila susține două concerte la București – cerere mare !

La cererea publicului, Indila sustine cel de-al doilea concert la Bucuresti.. Va avea doua reprezentatii, in aceeasi zi, programate la orele 16:00 si 19:00.

Pasaport pentru Romania realizat de un designer francez

Designerul Philippe Guilet,cel care a lucrat cu celebritati ca Jean-Paul Gautier sau Karl Lagerfeld, a creat o colectie de haine inspirat fiind de traditii populare romanesti dar si de jungla urbana moderna. Colectia se numeste Prejudice si se va afla in vitrinele din Paris la inceputul anului viitor. Guilet arata francezilor o Romanie frumoasa intr-un

Marea intalnire a comunitatii Dacia din Franta

Dacia îşi invită clienţii la a treia ediţie a marelui picnic anual, care va avea loc duminică, 22 mai 2011, în Franţa. Anul trecut, la acest eveniment au participat în total, în două oraşe, peste 7500 de persoane. Ca urmare a succesului înregistrat în 2010, anul acesta picnicul se va desfăşura în 3 locuri din

10 castigatori, 10 weekenduri, 10 orase – Franta 10 +

De astazi poti participa la unul dintre cele mai ample concursuri din Romania, FRANTA 10+. Poti castiga un week-end in unul dintre zece cele mai frumoase orase din Franta pentru tine si cel drag. Asculta zilnic frecventele RFI sau viziteaza site-ul www.rfi.ro, sectiunea Concursuri si participa la jocul interactiv care iti va aduce un sfarsit

Inna concerteaza in Franta

După ce a ocupat prima poziţie în topul american Billboard Hot Dance Airplay, Inna (foto) i-a cucerit şi pe francezi, scrie Click. Cântăreaţa a fost invitată să cânte la Starfloor, un eveniment organizat la data de 30 octombrie de unul dintre cele mai importante radiouri din Franţa, Fun Radio.

Italia: primarul din Roma demolează taberele romilor

Primarul din Roma, politician de extremă dreapta, a anunțat că va demola 200 de tabere ilegale ale romilor din Romania, apreciind că expulzatii din Franța se duc acum în Italia la furt și cerșit. Protestele generale ale organizațiilor umanitare și ale oficialilor, printre care și Papa Benedict, i-au lăsat reci pe italieni. Sunt peste 200