diva Archive

Anatomia lui Grey, sezonul 10 la Diva

Chiar dacă furtuna a trecut, relațiile și poveștile de iubire care s-au înfiripat în spitalul Grey Sloan Memorial trebuie să supraviețuiască, în sezonul 10 al serialului Anatomia lui Grey, care are premiera la DIVA marți, 5 septembrie, cu două episoade difuzate de la ora 21:00. Evenimentele tragice testează legăturile, iubirea nu rezistă în anumite cupluri,

Știu cine ești – film serial nou la Diva

Primul sezon al serialului spaniol Știu cine ești (al cărui titlu original este Sé quién eres) se apropie de final: ultimul episod al sezonului (cel cu numărul 10) va fi difuzat la DIVA luni, 22 mai, la ora 21:00.

Crimele din Midsomer – serialul revine la DIVA joi, 8 iunie, la ora 21:00

Crimele din Midsomer, unul dintre cele mai de succes seriale britanice pentru televiziune, revine la DIVA joi, 8 iunie, la ora 21:00, cu un sezon în premieră, cel cu numărul 19, care cuprinde patru episoade pline de suspans. Așa cum ne-a obișnuit, seria britanică prezintă cazuri de crime petrecute în ținutul Midsomer, unde oamenii mor

Mini-serial dramatic: Dispăruta. Pe Diva marțea de la 21:00

Noul serial dramatic Dispăruta, o mini-serie franceză în care vom descoperi personaje puternice și o intrigă neașteptată, are premiera la DIVA în luna februarie.

Camera de gardă – Chicago Med: nou serial la Diva

Noua dramă medicală al cărei titlu original este Chicago Med este creată de multiplul laureat cu Emmy Dick Wolf. DIVA anunță premiera serialului dramatic Camera de gardă (Chicago Med), din 16 februarie, la ora 21:00. În fiecare joi va fi difuzat câte un episod, cu excepția datei de 16 februarie, când vedem două episoade.

Bibliotecarii – sezonul 3 – la Diva din 27 noiembrie

În cel de al treilea sezon al serialului, Bibliotecarii se văd forțați să facă față unui inamic mai periculos decât toți dușmanii cu care s-au confruntat până acum: Apep, Zeul Egiptean al Haosului. După ce iese la iveală dintr-un sarcofag din Egipt, Apep – care ia forma fiecărui trup uman pe care îl posedă –

Numărătoarea inversă până la Crăciun, din 7 noiembrie

Niciodată nu este prea devreme să ne gândim la Sărbători în familie, cadouri și vacanță alături de cei dragi. Intrați în atmosfera de sărbătoare alături de DIVA, cu filmele speciale de Crăciun.

Nashville: Orașul muzicii – sezonul 2 la Diva

Sezonul 2 al serialului de succes Nashville: Orașul muzicii are premiera exclusiv la DIVA duminică, 2 octombrie, cu două episoade difuzate de la ora 20:00. Săptămânal vor fi difuzate câte două episoade.

Lege și ordine: Intenții Criminale – serialul revine din 19 septembrie

Serialul de succes Lege și ordine: Intenții Criminale începe luni, 19 septembrie, la ora 20:00 și va fi difuzat de luni până vineri. Serialul dramatic care urmărește cazuri de crime anchetate de poliția orașului New York îi are în distribuție, printre alții, pe Vincent D’Onofrio, Jeff Goldblum, Eric Bogosian, Kathryn Erbe și mulți alții.

Crimele din Midsomer – sezonul 18 – ultimul episod marți, 2 august

Marți, 2 august, la ora 21:00, putem urmări numai la DIVA ultimul episod din sezonul 18 al serialului Crimele din Midsomer. Neil Dudgeon (Barnaby) şi Gwilym Lee (Nelson) sunt protagoniștii acestui sezon extins, de 6 episoade. Celor doi poliţişti pricepuţi li se alătură în acest sezon noul patolog Dr. Kam Karimore, interpretată de Manjinder Virk.