axn Archive

Producția originală Sony Pictures Television, Absentia, premieră în România pe AXN

Sony Pictures Television (SPT) Networks anunță difuzarea serialului Absentia, cea mai nouă producție originală a companiei, în această toamnă, pe AXN. Serialul detectiv o are în prim plan pe faimoasa actriță Stana Katic și este produs pentru SPT de către Masha Productions.

Ce nu ai știut niciodată despre filmele Fălci

Faimoasele filme Fălci se văd pe AXN în weekend-ul prelungit de Rusalii, pe 3 și 4 iunie, de la 21:00.

Negociatorii și Spionul cibernetic, pe AXN, din 21 martie

Primăvara AXN “înflorește” programele de seară ale telespectatorilor din 21 martie, cu două noi producții hollywoodiene. Acțiune, suspans și tehnologie în fiecare marți, de la 21:00 la 23:00.

Premieră pe ANX: începe din seara asta Scorpion, sezonul 2

Noi sezoane ale serialelor preferate de telespectatorii AXN vin în această toamnă în România. Urmăriți diseară premiera sezonului al doilea al Scorpion, de la 21:00, pe AXN. Echipa fantastică de minți geniale împiedică noi catastrofe care stau să se abată peste Statele Unite.

Minți criminale: Dincolo de hotare – 7 sfaturi pentru călătorii sigure

Cu premiera pe 6 octombrie, ora 21:00, pe AXN, noul serial marca Minți criminale avertizează asupra pericolelor cu care se pot confrunta turiștii de-a lungul Globului .

Minți criminale: Dincolo de hotare, pe AXN, din 6 octombrie

Serialul Minți criminale: Dincolo de hotare/ Criminal Minds: Beyond Borders (sezonul 1, 2016) aduce în toamna aceasta pe AXN seri de joi pline de suspans și acțiune. Gary Sinise, cunoscut mai ales pentru rolul din CSI: NY, un actor distins cu premiile Emmy și Globul de Aur, joacă rolul principal în noua producție polițistă.

Concurs GhostBusters: Pe cine vei suna? Pe cine vei suna?

Super fenomenul lansat de Sony Pictures în anii ’80 vine în luna iunie pe AXN! Primul film din seria Vânătorii de fantome, Ghostbusters, are premiera pe 18 iunie, iar continuarea, pe 19 iunie, de la 21:00.

Vânătorii de fantome/ Ghostbusters – în iunie la AXN

Vânătorii de fantome/ Ghostbusters 1 (1986) are premiera pe AXN pe 18 iunie, ora 21:00. New York se confruntă cu o problemă – fenomene paranormale au început să apară în întreg orașul, din ce în ce mai des.

Cronicile Shannara, la AXN – în premieră pe TV

AXN difuzează în premieră noi episoade ale super producției Cronicile Shannara / Shannara Chronicles, un serial de aventură plin de magie și suspans, plasat într-o lume fantastică, a elfilor și a gnomilor.

AXN te învață Cum să scapi nepedepsit

Se spune că primul an la Drept este cel mai dificil. Cum se desfășoară povestea mai departe de primul an, aflați din noul sezon al popularului serial Cum să scapi nepedepsit, ce are premiera pe AXN în 2 noiembrie, la ora 21:05.