Evenimente

Despre iubirea crestina si martiri 12 octombrie Palatul National al Copiilor

Extrem de apreciat de public, Dan Puric revine la Festivalul Artelor Bucuresti cu o noua reprezentatie de exceptie. Conferinta despre iubirea crestina si martiri este numele spectacolului pe care maestrul il va prezenta in premiera la Palatul National al Copiilor pe data de 12 octombrie 2010, incepand cu ora 19.00, in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului Artelor Bucuresti.

Primul spectacol anuntat in cadrului festivalului al carui protagonist este Dan Puric One Man Show Vis a inregistrat vanzari uluitoare, in acest moment evenimentul fiind sold out. Iata insa ca, spre bucuria publicului iubitor de arta, maestrul ofera in cadrul aceluiasi eveniment reprezentatia Conferinta despre iubirea crestina si martiri. Rapsodul bucuriei si Ortodoxul imbisericit marturisitor, dupa cum este numit in prefata cartii sale, invita astfel bucurestenii la un dialog plin de duh, arta si simtire, in interpretarea fantastica ce il caracterizeaza.

Sustinator de seama al scenei teatrale romanesti, Dan Puric a sprijinit prin intermediul talentului sau unic si prima editie a Festivalului Artelor Bucuresti (2008) prin reprezentatia Arta intre stiinta si ortodoxie, fapt pentru care Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet, ce organizeaza acest festival, doresc sa aplaude si sa ii multumeasca maestrului pentru implicarea si ajutorul acordat in promovarea artei si culturii autohtone scopul de baza al celor doua institutii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *