Evenimente

Desigual – lansare inedită în AFI Palace

Desigual deschide magazinul din AFI Palace Cotroceni cu a treia ediţie Seminaked Party . În cadrul acestei petreceri, primii 100 de vizitatori ai magazinului Desigual din AFI Palace Cotroceni vor pleca acasă cu ţinute complete, dacă vor trece pragul magazinului doar în lenjerie intimă.

Acest eveniment, ajuns la a treia ediţie, transmite mesajul care l-a consacrat: „Intri pe jumătate dezbrăcat şi pleci total îmbrăcat”. Magazinul Desigual se deschide la 08:00 şi, din acel moment, primii 100 de vizitatori îmbrăcaţi sumar vor avea la dispoziţie o oră pentru a-şi alege hainele potrivite pentru ei.
Prin intermediul acestui eveniment, Desigual, cel mai dezinhibat brand de fashion de pe piaţa locală, anunţă într-un mod neconvenţional începutul promoţiilor de vară. Pentru a putea participa la acest eveniment, fiecare participant trebuie să aibă peste 18 ani, validarea participării efectuȃndu-se pe baza cărţii de identitate.
La ediţia precedentă din România, peste 200 de bucureşteni au stat la coada de la ora 04:00 pentru a profita de promoţie. La nivel global, din 2005, de când a avut loc primul eveniment şi până în prezent, peste 10.000 de nonconformişti din întreaga lume au luat parte cu entuziasm la mişcare. Evenimentul Seminaked by Desigual s-a bucurat de un mare succes în mari oraşe din Europa, SUA sau ASIA, precum Madrid, Barcelona, Londra, New York, Berlin, Amsterdam sau Tokio.
Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Evenimente

Desigual – lansare inedită în AFI Palace

Desigual deschide magazinul din AFI Palace Cotroceni cu a treia ediţie Seminaked Party . În cadrul acestei petreceri, primii 100 de vizitatori ai magazinului Desigual din AFI Palace Cotroceni vor pleca acasă cu ţinute complete, dacă vor trece pragul magazinului doar în lenjerie intimă. (more…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *