Concursuri, Despre copii

Deseneaza-ne in joaca, noi te premiem pe bune!

De Ziua Copilului MarketOnline premiaza copii creativi. Ai pana in 14 ani? Esti talentat la desen? In perioada 20 mai – 01 iunie asteptam la adresa concurs@marketonline.ro mailuri care trebuie sa contina o poza a desenului cu viziunea ta asupra siglei MarketOnline. Castigatorii concursului vor primi de la MarketOnline premii in valoare de peste 3000 de RON, constand intr-un notebook Asus (1700 RON), o camera video Canon (750 RON) si un MP3 Player Samsung (660 RON).

De Ziua Copilului MarketOnline doreste sa premieze copiii cu imaginatie si talent la desen, asadar ne-am gandit la un concurs distractiv. Copiii cu varsta de pana in 14 ani sunt invitati sa-si exprime in mod creativ viziunea asupra siglei MarketOnline.

Pentru a putea castiga super premiile oferite de MarketOnline, micutii urmasi ai lui Picasso trebuie sa-si exprime in mod artistic, distractiv si inventiv viziunea lor asupra siglei MarketOnline, pe o foaie de hartie, asfalt, tabla sau orice alta suprafata “desenabila” (inclusiv pe fetele colegilor sau prietenilor). Dupa realizarea desenului trebuie sa il fotografiati cu un aparat foto digital sau chiar cu telefonul mobil si sa il trimiteti pe mail alaturi de datele voastre (numele si prenumele, varsta, adresa, telefon, adresa de e-mail a unui parinte sau a voastra) la adresa concurs@marketonline.ro pana pe data de 01 iunie 2008. Rezolutia minima a fotografiilor este bine sa fie mai mare de 640 x 480 pixeli. Desenele realizate pe calculator sau prelucrate in programe de grafica nu vor fi acceptate.

Concursul va incepe astazi, pe 20 Mai 2008. Pana pe data de 01 Iunie 2008 se vor trimite fotografiile desenelor voastre la adresa concurs@marketonline.ro. Pe data de 02 iunie vom publica pe blogrum toate fotografiile primite care au corespuns criteriilor prezentate mai sus (practic sa fi fost desenate pe ceva fizic si poza sa aiba o rezolutie adecvata). Intre data de 02 iunie si 05 iunie 2008 veti avea ocazia sa votati desenul cel mai interesat, cel mai inspirat, al copiilor care sunt cei mai talentati la desenarea siglei MarketOnline. Stim ca toti sunteti deosebit de talentati si toti va veti da straduinta sa faceti un desen cat mai bun, dar, ca orice concurs trebuie sa premiem pe cineva. Juriul va fi format tot din voi, din parintii vostri, din colegii si prietenii vostri, din clientii si vizitatorii MarketOnline, care isi vor da votul pentru creatiile voastre. Fiecare va avea ocazia sa voteze o singura data pentru fiecare fotografie care i-a placut intr-un sistem de notare de la 1 la 5 stele.

Pe data de 06 iunie 2008 vom anunta castigatorii si vom organiza festivitatea de premiere in sediul nostru din strada Silozului nr. 9, Bucuresti.

Mai multe detalii despre acest concurs ca si regulamentul de desfasurare le veti gasi pe site-ul MarketOnline in sectiunea special dedicata acestuia (www.marketonline.ro) ca si pe blogrum-ul companiei noastre (http://blogrum.marketonline.ro/).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *