Evenimente

Descopera.ro: misterul Turnurilor Gemene

Tragedia de la 11 septembrie 2001 a devenit dupa aproape 8 ani, o veritabila teorie conspirationista. Descopera.ro vorbeste astazi despre vinovatii si intrigile care au generat-o. Au fost atacurile de la World Trade Center o mare inscenare, o farsa dramatica prin care sa se justifice un lung si sangeros razboi din Orientul Mijlociu? Este Osama bin Laden raspunzator pentru tragedie sau e doar un tap ispasitor?

De ce ambele cladiri s-au prabusit ca si cum nu ar fi avut nicio sustinere, cu toate ca erau proiectate sa reziste la temperaturi de peste 1600 de grade Celsisus? Acestea sunt doar cateva dintre aspectele prezentate pe larg astazi pe site.
Articolul World Trade Center-cronica unui dezastru anuntat ii invita pe useri sa descopere argumente incitante si originale despre atentatele de la 11 septembrie 2001. Fie ca a fost vorba de o conspiratie, unde cele mai importante personaje sunt figuri marcante din lumea musulmana sau personalitati din lumea politica americana, fie ca a fost vorba despre lupta pentru putere raman inca multe semne de intrebare.
Scenariile despre tragedia Turnurilor Gemene au fost analizate din plin de posturile de radio si televiziune din toata lumea. Pe Descopera.ro le puteti gasi insa numai pe cele mai picante. Faptul ca Marvin Bush, fratele fostului presedinte George W. Bush a fost actionar al companiei care asigura securitatea cladirilor World Trade Center sau ca intregul complex a fost asigurat pentru suma de 6 miliarde de dolari, doar cu 5 saptamani inaintea atacurilor intra in aceasta categorie.
Articolul de astazi face parte din Descopera Teoria Conspiratiei, cel de-al treilea maraton jurnalistic initiat de www.descopera.ro, dupa Maratonul Misterelor si maratonul Descopera Preistoria. Acest demers al site-ului Descopera.ro de a organiza maratoane de o luna de zile, pe diverse teme de interes, reprezinta o premiera in internetul din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *