Concerte

Depeche Mode concertează la București în 2013

Depeche Mode va concerta pentru a doua oară la București pe 15 mai 2013, anunță InfoMusic. Concertul va avea loc pe Arena Națională și va fi organizat de Emagic. Trupa a comunicat în cadrul unei conferințe de presă organizate la Paris datele show-urilor cuprinse în turneul de anul viitor. Acesta va demara pe 7 mai 2013 la Tel Aviv în Israel.

Conferința de la Paris a prilejuit un dialog live între cei trei membri și reprezentanții presei și ai fanilor. Evenimentul a fost transmis online pe site-ul oficial depechemode.com. Depeche Mode a vorbit despre piesele viitorului album ce va fi lansat anul viitor, cât și despre experiențele lor inedite din concerte.  Showul din România va fi una dintre printre apariții pe scenă ale trupei după succesul Tour of the Universe din 2009-2010. Atunci Depeche Mode a susținut 142 de concerte, înregistrând vânzări record cu cele peste 2,5 milioane de bilete.

Biletele pentru concertul de la București se vor pune în vânzare pe 29 octombrie, mai multe detalii puteți găsi pe InfoMusic.ro.

Depeche Mode
Depeche Mode

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *