Concursuri, LifeStyle

Dent Estet lansează clinica pentru adolescenți și are un concurs

Dent Estet, compania care operează o rețea de clinici stomatologice de top, deschide o nouă provocare: clinica pentru adolescenți și tineri sub numele Dent Estet 4 Teens. Asta după ce au lansat clinica pentru copii pe care eu personal o recomand tuturor prietenilor. Se pricep și se poartă foarte bine cu copiii. Și pentru că credeți că e scump, vă spun eu că au abonamente.

Pentru că vă plac concursurile, noua clinică are pe pagina sa de Facebook și un concurs pentru fani. Puteți câștiga un iPad, două iPhone 5, dar și 20 de playere iPod Shuffle.

Atenție! Concursul se încheie pe 18 noiembrie, grăbiți-vă!

Concept unic în Europa

Deocamdată nu există în Europa altă clinică de acest gen, este un concept unic. Investiţia în clinică se ridică la 250.000 de euro, iar ţintele fixate pentru primul an de activitate sunt de peste 2.000 de pacienţi şi o cifră de afaceri de 700.000 de euro. Clinica acoperă toată gama de servicii stomatologice, de la terapie, la estetică dentară şi servicii de ortodonţie. Ortodonţia reprezintă, de altfel, focusul DENT ESTET 4 Teens, în contextul în care peste 50% dintre adolescenţii români au nevoie de aparat dentar, potrivit unei evaluări.

Dent Estet 4 Teens

Campanie de educare pentru tineri

DENT ESTET lansează campania de educare a tinerilor „Your smile.Your choice” care se va desfăşura în şcoli începând cu 1 noiembrie şi va consta în acţiuni de informare, dar şi de evaluare a problemelor dentare ale adolescenţilor. Campania este susținută de clinica DENT ESTET 4 TEENS prin Excellence Ortho Center, departamentul specializat în servicii ortodontice pe segmente de vârstă al DENT ESTET, pentru că este important ca adolescenții și copiii să fie tratați de medici specializați în tratamentul ortodontic specific vârstei lor. În cadrul aceleiaşi campanii, DENT ESTET 4 Teens oferă o primă consultaţie ortodontică gratuită, precum şi reducere la achiziţionarea unui aparat dentar.

Proiectul a fost inițiat plecând de la faptul că 90% dintre adolescenţii români nu intră nici măcar o dată pe an în cabinetul stomatologic, potrivit unei analize efectuate de DENT ESTET, deşi peste 50% dintre ei au nevoie de aparat dentar şi tot atâţia se confruntă cu afecţiuni gingivale. Campania este susținută de clinica DENT ESTET 4 TEENS prin Excellence Ortho Center, departamentul specializat în servicii ortodontice pe segmente de vârstă al DENT ESTET, pentru că este important ca adolescenții și copiii să fie tratați de medici specializați în tratamentul ortodontic specific vârstei lor.

De unde apar problemele dentare?

Unele dintre cele mai frecvente cauze ale apariţiei cariilor şi bolilor gingivale sunt tocmai malpoziţionările şi aglomerările dentare care împiedică efectuarea unei igiene dentare corespunzătoare. Cariile reprezintă cea mai răspândită afecţiune în rândul populaţiei, de cinci ori mai frecventă decât astmul, în timp ce bolile gingivale afecteză unul din doi adolescenţi şi 66% din populaţia adultă tânără, fiind principalul motiv al pierderii dinţilor în 70% din cazuri, potrivit Asociaţiei Americane de Stomatologie.
Vârsta recomandată pentru efectuarea primei evaluări ortodontice este de şapte ani, iar intervalul optim pentru purtarea aparatului dentar este între 10 şi 14 ani, rezultatele tratamentului fiind mai rapide, iar costurile considerabil reduse.
În cadrul campaniei „Your smile. Your choice”, tinerii vor fi informaţi şi despre obiceiurile nesănătoase care le afectează dinţii, precum consumul de alcool, fumatul, hrana nesănătoasă sau pierce-ingurile intra sau peri-orale. În lista factorilor nocivi pentru dantură la vârsta adolescenţei se numără, de asemenea, tratamentele îndelungate cu antibiotice, motiv pentru care efectuarea de vizite regulate la stomatolog este cu atât mai necesară. Un alt scop al campaniei este acela ca adolescenţii să conştientizeze implicaţiile psihologice şi emoţionale pe care o dantură neîngrijită le au asupra lor, în condiţiile în care imaginea proprie şi stima de sine sunt aspecte foarte importante la vârsta adolescenţei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *