LifeStyle

Dent Estet 4Teens: Aparat dentar cu super reducere si concurs!

250x250
Confidence starts with a smile, iar pentru adolescenți este foarte important un zâmbet frumos și  comunicarea ușoara cu prietenii . Dacă nu știai, statisticile spun ca 1 din 2 adolescenți are nevoie de aparat dentar pentru a corecta problemele de estetică ale zâmbetului precum: dinți îngrămădiți, spații interdentare mari, mușcătură incorectă etc.

Gândeşte-te doar la câte vedete de la Hollywood poartă aparat dentar pe covorul roşu şi în pictoriale şi se mândresc cu asta! Miley Cyrus, Dakota Fanning, Angelina Jolie, Tom Cruise, Faith Hill, Prinţul Harry, Emma Watson, Lourdes –fiica Madonnei au înţeles faptul că un zâmbet de Oscar pentru toată viaţa se obţine purtând aparat dentar și având grijă de sănătatea orală. Tocmai de aceea,Dent Estet $Teens ți-au pregătit o super reducere de *300 euro la aparatele dentare fixe (Ceramic, Safir și Invisalign), până la 1 decembrie 2014.
În plus, descărcând voucher-ul și programând o consultație la clinică în următoarea perioadă, ai posibilitatea de a câștiga unul dintre premiile puse în joc la acest concurs:

1 IPad, o bicicletă Pegas și 5 skateboard-uri.

Zâmbește ca un star și câștigă unul dintre premii completând formularul !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *