Vedete

Denis Stefan, Papi si Vlad Zamfirescu, concurenti In al 9-lea cer

In finala emisiunii “In al 9-lea cer”, difuzata duminica, 4 mai, Denis Stefan , Alexandru Papadopol si Vlad Zamfirescu vor juca o secventa din cate un proiect in care au jucat la Acasa.

Denis Stefan va reveni in platoul emisiunii “In al 9-lea cer”, de aceasta data nu ca jurat, ci ca actor. Alaturi de Simina Popa, una dintre finaliste, el va interpreta a o secventa din telenovela “Inima de tigan”. Vedeta a declarat: “Va trebui sa interpretam secventa de dupa noaptea nuntii dintre Roza si Codrut. Este o scena foarte grea care trebuie jucata foarte simplu”.

Alexandru Papadopol va reintra in pielea personajului pe care l-a interpretat in prima telenovela romaneasca, “Numai iubirea”, alaturi de cea de-a doua finalista, Flavia Tronca: “Flavia are energie, crede in ceea ce spune si de aceea consider ca are datele necesare pentru a face actorie”, marturiseste Papi.

Alaturi de Ioana Matei, cea de-a treia finalista, Vlad Zamfirescu va juca o secventa din telenovela “Iubire ca in filme”. Actorul s-a declarat impresionat de talentul partenerei ei: “Cred ca Ioana este o fata desteapta. Cu munca si daruire, poate sa aiba sanse in meseria asta care este atat de capricioasa, dar totodata atat de frumoasa”.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *