Evenimente

DEMONSTRATIE DE SALSA ,EXPOZITIE DE FOTOGRAFIE CU VANZARE SI MUZICA BUNA

Robin Hood iese in oras de aceasta data in pasi de salsa (demosntratie de salsa, expozitie de fotografie cu vanzare si muzica)

Bavar as Group organizează cel de al doilea spectacol pentru copiii centrului de plasament permanent, ROBIN HOOD. Evenimentul va avea loc la Crem Caffe Royal in piata Romana, bulevardul Lascar Catargiu nr2. pe data de 31 ianuarie 2008 incepand cu ora 18:00. Prin acest eveniment se doreste continuarea campaniei incepute in decembrie 2007, scoaterea in oras a copiilor macar o data pe luna.

Campania aceasta a fost deschisa pe termen lung tocmai pentru a ajuta centrul dar in primul rand pentru a face ceva special pentru copii. Cu ocazia primului spectacol s-a reusit strangerea de bunuri necesare caminului iar copiii au avut parte de un spectacol de iarna special.

Printe sponsorii care vor sprijini evenimentul din ianuarie se numara: CremCaffe Royal , Coca-Cola, Wilmark Academia de Baile, SC Pro Media Services SRL, Laboratoarele Thea Med, Omniasig Vienna Insurance Group, Open Sky, TD Maci, LC Line (Beauty Center), Inter Media Promotion si Expose Fotografii organizatorii expozitiei de fotografie cu vanzare.Fondurile stranse vor fi folosite pentru cumpararea bunurilor necesare caminului.

Copiii vor avea parte pe data de 31 iaunuarie 2008 de un spectacol ce va consta intro demonstratie de Salsa sustinuta de dansatorii scolii de dans “Wilmark Academia de Baile”. Recitalurile muzicale vor fi sutinute de Cream, Hi-Q, K1 si Mihai Traistariu impreuna cu Sabina Cojocaru. La acest eveniment va avea loc si o expozitie de fotografii cu vanzare in vederea strangeri de fonduri.

Campania este deschisa tuturor celor care vor sa ajute si sa ne ofere sprinjin pentru camin in acest eveniment cat si in cele ce vor avea loc de acum inainte.

Bavar as Group
Contact: Luminita Blidaru. PR & Marketing Manager, Tel: 0767.271.459
Yvon Placinta. General Manager, Tel: 0767.271.458
Andreea Constantin-Pau Comunication& PR Tel 0763.798.752

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *