Concerte

Demis Roussos la Bucuresti

Cantaretul grec Demis Roussos a reusit sa slabeasca 5 kilograme printr-o dieta bazata pe alimente usoare! Acesta si-a pus in gand ca trebuie sa slabeasca pentru a avea o viata mai sanatoasa!

Dieta lui se bazeaza pe consumul de alimente cum ar fi fructele, legumele, lactatele si carnea slaba. A ales o dieta santatoasa in defavoarea dietelor aspre al caror motto este: infometarea. Mai exact, artistul a servit in fiecare zi 3 mese principale si intre acestea, 3 gustari. In total 6 mese! Pare mult, dar corpul nu este supus torturii asa cum o fac dietele drastice! In acest fel creste rata metabolica, adica se consuma mai multe calorii doar prin simpla functionare a corpului.

Artistul a facut totusi eforturi pentru a duce la capat aceasta dieta dat fiind faptul ca ii place foarte mult sa gateasca, in termini mai populari – a fost pus in situatia lupului care este paznic la oi. S-a abtinut mult de la delicioasele preparate pe care stie sa le faca. Acesta a afirmat intr-un interviu ca daca nu ar fi ales aceasta profesie muzica, si-ar fi dorit sa se faca bucatar!!! Noi credem ca a facut o alegere mai mult decat corecta! Poate ar fi fost un bucatar bun, dar in lume mai exista mii de astfel de experti, dar voce precum a lui nu mai are nimeni!

Demis se simte atat de bine incat a hotarat sa accepte invitatia firmei Project Events si va include si Romania pe harta lui de concerte! Astfel, pe data de 4 decembrie acesta va urca pe scena Salii Palatului din Bucuresti pentru un concert de sarbatori! Va canta atat melodiile care l-au facut celebru cat si piese dedicate sarbatorilor de iarna, precum Ave Maria, Silent Night sau Amazing Grace.

Biletele se pot cumpara de la: Magazinele Diverta, Sala Palatului, Magazinele Germanos si Vodafone, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti. Biletele se pot achizitiona si online, de pe www.ticketpoint.ro,www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro,www.calendarevenimente.ro.

Preturile biletelor difera in functie de categorie, ele impartindu-se astfel:
VIP 250 RON
Categoria 1 200 RON
Categoria 2 175 RON
Categoria 3 150 RON
Categoria 4 120 RON
Categoria 5 80 RON

Diana Georgescu
Project Events
PR Coordinator
Tel: +4(0)21 230 25 20
diana@projectevents.ro
http://www.projectevents.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *