MUZICA

De ziua Pamantului se lanseaza Luna Patrata

Alina Manole, una dintre cele mai frumoase voci ale folkului romanesc, isi lanseaza albumul Luna Patrata pe 28 martie 2009, in cadrul unui concert eveniment ce va fi sustinut la teatrul Ion Creanga din Bucuresti.

Alina Manole a debutat in urma cu 10 ani cand a castigat trofeul la Festivalul National de Muzica Folk Om Bun. Astazi canta pentru ca a fost incurajata si sustinuta de artisti consacrati ai genului. Este cunoscuta publicului de folk si jazz atat din perspectiva concertistica (peste 60 de concerte desfasurate in ultimii 2 ani in Bucuresti si in tara) cat si ca urmare a posturii de realizator al unei emisiuni de muzica folk.

Piesele ei vorbesc despre indragostiti care impart luna, despre amante-inger si iubiri neconventionale, intr-o maniera muzicala deosebita si un stil pe care ea-l denumeste folk-jazz. Fiecare vers ii apartine. Fiecare zambet pentru public vine din inima. De aceea, naturaletea Alinei Manole atrage, capteaza, farmeca.

Evenimentul lansarii va fi unul Altfel, iesit din tipare, dedicat tuturor celor care vor intra in sala Teatrului Ion Creanga din Bucuresti pentru aproape o ora si jumatate de rasfat al bunului gust. Instrumentisti de exceptie, proiectii video, o uniune inedita intre muzica si arte vizuale.

Parteneri: Librariile Carturesti, Hotnews, Jurnalul National, Bestmusic.ro, Muzicabuna.ro, ODS Optical Disc Solutions, Paradigma Production, Port.ro, Radio Lynx, Sapteseri

28 martie 2009, Teatrul Ion Creanga, Bucuresti, ora 19:00
Biletele se gasesc la casieria teatrului Ion Creanga din Piata Amzei nr.13.
Programul casieriei: miercuri-sambata 9-18, duminica 9-14

http://www.lunapatrata.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *