Evenimente

De Ziua Mondiala a Mediului se lanseaza DVD-ul In interiorul pamantului

Mediadocs Publishing, a lansat oficial DVD-ul “In interiorul Pamantului”, un documentar Discovery Channel, in cadrul evenimentului Ziua Mondiala a Mediului, organizat de ANPM la Muzeul National de Geologie, in prezenta Ministrului Mediului si Padurilor, Laszlo BORBELY.

LANSARE DVD “IN INTERIORUL PAMANTULUI” - DOCUMENTAR DISCOVERY CHANNEL

 

Ziua Mondiala a Mediului este aniversata anual la data de 5 iunie. In contextul actual, aceasta reprezinta o zi de o importanta deosebita, in care se doreste cresterea gradului de constientizare a populatiei, a autoritatilor publice locale asupra importantei schimbarii de mentalitate si atitudine in privinta protectiei mediului.

In spiritul acestor initiative, Mediadocs Publishing, prin Revista Garfield si divizia de documentare Discovery Channel a devenit un partener constant al actiunilor intreprinse la Muzeului de Geologie din Bucuresti.

In cadrul evenimentului organizat, la care a participat atat Ministrul Padurilor si Mediului, Laszlo Borbely, cat si autoritati centrale cu responsabilitate in domeniul protectiei mediului, elevi, presa si reprezentanti mass-media, s-a sustinut o sesiune de comunicari stiintifice si s-au acordat premii pentru elevii participanti cu proiecte cu tematica ecologista sau de mediu. De asemenea, s-au realizat plantari demonstrative de arbori si arbusti ornamentali in gradina Muzeului, unde insasi ministrul Borbely, ajutat de Garfield a sadit magnolii.

Un moment important in cadrul evenimentului l-a detinut lansarea DVD-ului “In Interiorul Pamantului” (“Inside Earth”) – documentar Discovery Channel care, cu ajutorul unor efecte vizuale extraordinare realizeaza o incursiune unica in interiorul planetei noastre. Misiunea documentarului este gasirea motorului care are puterea sa desparta vastele continente, sa creeze spectaculoase intinderi muntoase, sa formeze creuzetele unde se regasesc diamante, identificarea dinamului puternic care conduce efectiv planeta si detine cheia vietii pe Pamant.

 

Despre Sound Image Consulting

Mediadocs Publishing este distribuitorul exclusiv pe format DVD al documentarelor Discovery Channel si Animal Planet, are in portofoliu Mediadocs Publishing Educational si Revista Garfield.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *