LifeStyle

De Revelion, Rai 3 in direct cu Romania!

In noaptea de Anul Nou, incepand cu ora 23.00 (ora Romaniei,) postul de televiziune Rai 3 se va afla timp de doua ore si jumatate in legatura directa cu postul romanesc OTV, care va transmite in duplex programele de divertisment organizate in aer liber de catre Primaria Mun. Bacau si Primaria orasului Torino.

Cele doua primarii impreuna cu partenerii lor, Artimpres RoAgency si “Fratia”, doresc ca prin festivitatile de Anul Nou sa omagieze integrarea europeana a Romaniei si sa ofere o punte de legatura celor 85.000 de bacauani din Torino cu cei ramasi acasa. Edilii celor doua orase vor adresa urari cu aceasta ocazie.
Asociatia romano-italiana “Fratia” din Torino si compania Artimpres RoAgency s-au implicat activ in promovarea si sustinerea evenimentului. De asemenea, cei care vor sarbatori Anul Nou in Piata Centrului Civic din Bacau si in Piazza Castello din Torino vor putea urmari transmisiunea televizata pe ecrane de mari dimensiuni.
Printre cei care vor concerta de Revelion la Bacau se numara Saragossa Band, Provincialii, Sexxi si Funcky DJ’s, George Rotaru si altii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *