Concursuri

De Paste, MGM Channel te premiaza intr-o atmosfera regala

In weekendul de Paste, iubitorii filmelor sunt invitati sa deschida televizoarele pe MGM Channel, unde ii asteapta un program special cu productii captivante si sansa unui super-premiu.

Anul acesta de Paste, indragitul canal TV va transmite o serie de filme desprinse din lumea fascinata a dinastiei regale, in cadrul editiei intitulate Amuzament Regal. Astfel, MGM va marca odata cu sarbatoarea Invierii, unul dintre evenimentele mult mediatizate in aceasta perioada, nunta printului William, mostenitorul coroanei Marii Britanii.

Sambata si duminica, in 23 si 24 aprilie, toti cei care vor fi cu ochii pe MGM Channel, vor avea sansa sa intre in posesia unei tablete de ultima generatie un iPad 2 Apple de 32 GB, WiFi si 3G. Premiul va putea fi castigat apeland numarul de telefon afisat pe ecran, pe parcursul difuzarii filmelor.

Printre productiile care vor aduce nu doar voie buna, cat si marea sansa de castig, se numara comedia biografica Nebunia regelui George cu Helen Mirren, Nigel Hawthorne si Ian Holm in rolurile principale.

Sfarsitul acestei saptamani va mai da ocazia sa urmariti, de asemenea, Joseph Andrews, o ecranizare a romanului scris de Henry Fielding si a carui personaj principal este interpretat de Peter Firth, precum si comedia romantica Tom Jones. Aceasta din urma prezinta povestea unui tanar din Anglia secolului XVIII, in incercarea sa de a face avere si de a o cuceri pe femeia de care se indragostise.

MGM Channel si-a propus si de aceasta data sa isi fidelizeze publicul cu filme de calitate si sa transforme fiecare ocazie intr-un moment memorabil, prin care farmecul hollywoodian, maretia showbiz-ului si interpretarea actorilor sa treaca dincolo de micul ecran.

Amuzament si stralucire intr-o atmosfera regala, completata de un premiu ce nu poate fi ratat toate la MGM Channel, in weekendul de Paste.

www.mgmchannel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *