FILME

De luni la Cluj-Napoca: Festivalul de film ”SERILE FILMULUI GAY”

Incepand de luni 19 octombrie, ora 19.00, la Cluj-Napoca incepe cea de-a sasea editie a festivalului international de film “Serile Filmului Gay” organizat ca in fiecare an de “Be An Angel Romania”, organizatia gay locala.

Toamna, cand se numara bobocii, a devenit deja o traditie ca, la Cluj-Napoca, “Be An Angel Romania” sa organizeze festivalul international de film “Serile Filmului Gay”. Ajuns la cea de-a sasea editie, evenimentul va incepe pe 19 octombrie si se va intinde pe o perioada de o saptamana.

“Filme. Doar arta. Ca sa ne cunosti mai bine.” este motto-ul din acest an prin care, organizatorii, incearca sa explice tuturor ca acest festival este doar o forma de vizibilitate a stilului de viata, a sentimentelor identice si a problemelor cu care se confrunta cei cu o alta orientare sexuala decat cea a majoritatii.

“Serile Filmului Gay” aduce in octombrie la Cluj filme in premiera in Romania, de la scurt metraje si documentare pana la filme artistice de lung metraj.

Pe langa proiectiile filmelor aflate in competitie, festivalul va mai cuprinde work-shop-uri, dezbateri, expozitii, spectacole, petreceri precum si “Gala Premiilor Gay din Romania”, manifestare ce va desemna personalitatile vietii publice romanesti care s-au implicat sau au sprijinit comunitatea gay-lesbi din Romania in acest an.

Intrarea la evenimente va fi libera.

Tel.: 0743655258
lucian@beanangel.ro
Lucian Dunareanu
gayfilmnights@beanangel.ro
http://www.sfg.beanangel.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *