Despre copii, Evenimente

De Florii, la Muzeul Naţional de Geologie, expoziţie cu vânzare de poboabe din pietre semipreţioase

Institutul Geologic al României prin Muzeul Naţional de Geologie organizează în perioada 10 – 12 aprilie 2009 „Poveştile Pământului de Florii”, eveniment care aduce diversitate şi culoare sub forma unor expoziţii cu vânzare. 

Fiecare expoziţie este concepută ca o poveste a Pământului, în strânsă legătură cu Sărbătoarea Floriilor. Astfel, toţi cei care vor trece pragul Muzeului Naţional de Geologie cu ocazia acestui eveniment se vor bucura de tradiţionala expoziţie de poboabe din pietre semipreţioase la care vor participa membri ai Asociaţiei Mineralogilor, Paleontologilor, Gemologilor Amatori din România. 
Tot pentru că sunt Floriile, evenimentul cuprinde şi o expoziţie cu vânzare de flori organizată de firma Muntenia Garden. 
Vizitatorii expoziţiei vor avea posibilitatea să participe la tombola organizată în cadrul acestui eveniment ce are ca premii atât elemente de decoraţiuni interioare cât şi obiecte de podoabă.

Expoziţiile sunt deschise zilnic, în perioada 10 – 12 aprilie, în intervalul orar 10.00-18.00. 
Preţul de acces este de 7 lei/adult şi 4 lei/redus.

Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani, incepand cu anul 1880, incluzand esantioane de mare valoare preluate succesiv din colectiile Biroului geologic si ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea si studierea esantioanelor a demarat o data cu infiintarea, in 1906, a Institutului Geologic al Romaniei.

Muzeul Naţional de Geologie
Telefon: 212.89.52
www.geology.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *