LifeStyle

DarDeNunta.ro si GoTravel te invita in luna de miere

Exotic si aventura, paradis si dragoste nesfarsita…toate in ofertele noastre speciale pentru luna ta de miere! Alege-ti vacanta mult visata si lasa-ne pe noi sa o impachetam.

Cuplurile care s-au decis sa isi petreaca o luna de miere de neuitat achizitionand unul dintre sejururile speciale oferite de Go Travel, agentia de turism partenera DarDeNunta.ro, pot de acum sa isi adauge pachetul respectiv in lista de cadouri de casatorie. Viitorii miri pot alege si personaliza oricare dintre pachetele de turism propuse pe www.dardenunta.ro sau pot cere o oferta pentru orice alta destinatie la alegere. Dupa stabilirea tuturor detaliilor impreuna cu consultantul de turism Go Travel, cuplul isi va putea adauga sejurul de vis in lista de cadouri deschisa pe www.dardenunta.ro.

Pachetele turistice vor putea fi divizate in unitati de o valoare aleasa chiar de miri, pentru a le face mai accesibile invitatilor lor, care vor putea astfel sa achizitioneze numarul de unitati dorit, fara a fi constransi de o valoarea atat de mare, cum este cazul la pachetele de turism pe destinatii exotice, spre exemplu.

Simplu, nu?

Pentru informatii suplimentare, va invitam sa ne vizitati in perioada 1-3 februarie la Targul Expomariage de la Palatul Parlamentului, standul nr. 75.

www.dardenunta.ro este singurul magazin online de cadouri pentru nunta, care ofera posibilitatea mirilor sa isi alcatuiasca o lista de casatorie si invitatilor sa faca un dar deosebit, care cu siguranta va fi dorit si apreciat. Pentru cei care isi doresc o nunta altfel!

Alina Cosmanescu

alina@dardenunta.ro
http://www.dardenunta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *