MUZICA

Dansez pentru tine – record de audienta la ProTV

EdiÅ£ia a ÅŸasea a emisiunii “Dansez pentru tine”, difuzată vineri seara la Pro TV, a fost cea mai urmărită din acest sezon, peste două milioane de telespectactatori vizionând duelul perechilor pe scena de dans.
 Potrivit Pro TV, “Dansez pentru tine” a avut peste două milioane de telespectatori în minutul 22.35, când s-au înregistrat 19,4 puncte de rating ÅŸi o medie pe intervalul 20.30-0.22 de 13,4 puncte ÅŸi 35,9 cotă de piaţă. Antena 1 a înregistrat de trei ori mai puÅ£in, 4,0 puncte ÅŸi 10,7 cotă de piaţă pe publicul din mediul urban.
 Pentru prima dată în istoria acestei emisiuni în România, o echipă – Victor Slav ÅŸi Carmen Stepan – se află pentru a treia săptămână consecutiv la duel. Cei doi au scăpat din duelul cu Dana Rogoz ÅŸi IonuÅ£ Pavăl, după ce se eliberaseră din duelul cu Anda Adam ÅŸi Bursucul. Acum, Victor şi Carmen se vor duela, în ultima ediÅ£ie a emisiunii, cu Elena Gheorghe ÅŸi Cornel Ogrean. Dacă vor trece şi de acestă încercare, vor ajunge să lupte în Marea Finală a emisiunii.
 Dana Rogoz a ieşit din competiţia viselor plângând, dar cu promisiunea că-i va fi alături partenerului său, Ionuţ Pavăl, până când acesta va reuşi să o opereze pe mama sa, bolnavă de inimă.
 “Am plâns cât pentru toată viaţa mea. Îmi cer iertare mamei lui Ionuţ că n-am reuşit să ajung în finală şi astfel să-i salvez inima. În această emisiune, am trăit clipe de neuitat şi am câştigat pe lângă mulţi prieteni şi un frate, pe Ionuţ, căruia îi datorez un vis împlinit. Promit să fiu alături de el până când mama sa se va face bine şi vom lupta împreună să facă rost de bani pentru operaţie”, a mărturisit Dana Rogoz, după finalul emisiunii. Ea a fost susţinută de mulţi dintre colegii şi prietenii săi, începând cu Magicianul până la vecinii de “La Bloc”.
 Şi prezentatoarea emisiunii, Iulia Vântur, a izbucnit în plâns în direct după ce a stat de vorbă cu mama Danei Rogoz şi cu mama lui Ionuţ, prezente în platoul de la “Dansez pentru tine”. Mândră de fiul ei, mama lui Ionuţ a spus cu ochii în lacrimi că deşi şi-a riscat viaţa născându-l, Ionuţ este eroul ei, indiferent de rezultatul emisiunii.
 Perechea Smiley – Adriela Morar a luat a doua ediÅ£ie consecutiv note de 10 din partea juriului, asigurându-ÅŸi astfel un loc în Marea Finală a emisiunii.
 În ultima ediÅ£ie de “Dansez pentru tine”, Marea Finală se va disputa între Smiley ÅŸI partenera sa ÅŸi perechea câştigătoare din duelul dintre Elena Gheorghe – Cornel ÅŸi Victor Slav – Carmen. Publicul va decide câştigătorul maratonului viselor de la “Dansez pentru tine”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *