Evenimente

Dansatorii Madonnei tin cursuri de dans in Romania

Jejja Ekstrom, cunoscuta drept Yeya – o diva a dansului specific culturii hip hop se va afla in data de 5, 6 ianurie 2008 in Bucuresti. Dupa ce a lucrat alaturi de dansatorii Madonnei din “Confession Tour”, StreetBeat Dance School are deosebita onoare de o avea pe Yeya invitata pentru „Check my style” Workshop, un seminar de dans de doua zile bazat pe 3 stiluri noi de dans – New Style, House, Lyrical, ce va fi completat cu lectii de Dancehall tinute de catre Mircea Ecxarcu, instructor la StreetBeat.
Primul weekend al noului an aduce in Bucuresti o coregrafa deosebit de apreciata de catre specialistii dansului noii generatii. Kilogramele in plus cu care am ramas dupa sarbatori vor fi luate cu asalt in acest weekend pe ritmuri nebune de dans.

Pornind din Suedia, castigand apoi un renume international, Yeya preda cursuri de dans de mai bine de 13 ani intr-un stil nemaintalnit la workshopuri specializate, atat in Europa, cat si peste Atlantic, in Statele Unite ale Americii. Fiind unul dintre cei mai in voga instructori/coregrafi de hip-hop din lume la ora actuala, Yeya este recunoscuta pentru creativitatea si indrazneala coregrafiilor sale si este solicitata in toate colturile lumii. Urmareste Video

In ultimul sau proiect, ea a lucrat impreuna cu dansatorii Madonnei din “Confession Tour”, iar in mai 2007 a tinut o serie de workshop-uri in SUA si Canada, predand printre altele si la “Boogiezone” in Los Angeles, pentru cea mai mare comunitate de dans din Statele Unite. Cei interesati, se pot inscrie de pe site-ul organizatorului www.streetbeat.ro, trimitand e-mail la dance@streetbeat.ro, sau sunand la 0729.035.986 . In limita locurilor libere, doritorii se pot inscrie si la fata locului.

Workshop-ul tinteste atat dansatorii profesionisti, cat si pe amatorii care doresc sa guste putin din stilul de predare international. Acestia trebuie sa plateasca intre 30 si 170 lei in functie de numarul sedintelor pe care le vor face. Sunt deja peste 70 de persoane inscrise.

Cei interesati sunt asteptati sambata, 5 ianuarie intre orele 15.30 si 21.00 si duminica, 6 ianuarie intre orele 08.30 si 14.30 in Calea Dorobantilor 163, sector 1, Bucuresti ( la sala de sport a Scolii Generale nr. 45 “Titu Maiorescu” ). Organizatorii sunt pregatiti sa acomodeze participanti din toata tara. Constanta, Oradea si Clujul si-au aratat deja interesul si trimit reprezentanti.

StreetBeat Dance School este una dintre cele mai apreciate scoli de street dance din Romania, fiind primul organizator de workshop-uri profesioniste de gen. Prin acest tip de evenimente dar si altele bazate pe aceeasi tema – street dance-ul, StreetBeat contribuie activ la dezvoltarea profesionalismului acestui sport in Romania.

www.streetbeat.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *