LifeStyle

Dans sportiv si salsa la Brasov

In perioada 2 – 4 martie 2007, Brasovul va fi gazda celor mai importante evenimente de dans din Romania: Campionatul National de dans sportiv si Salsa National Festival, organizate si in acest an de Fan Dance Club Brasov.

Organizatorii Campionatului National de Dans Sportiv, Asociatia Sportiva Fan Dance Club, Consiliul Judetean Brasov, Centrul Cultural Reduta, Federatia Romana de Dans Sportiv si GC consult&events va invita sa luati parte la un adevarat spectacol de muzica, dans, dinamism si lumina, ce va face Sala Sporturilor – ca de fiecare data – neincapatoare. Peste 6000 de spectatori si invitati vor fi primii care vor afla care dintre cele 500 de perechi vor reprezenta Romania in competitiile internationale de dans sportiv si la Campionatele Mondiale si Europene din 2007.

O locatie interesanta pentru un eveniment plin de pasiune: Salsa National Festival.
Clubul Discover, din Eliana Mall va gazdui Festivalul National de Salsa, un eveniment la care vor fi prezenti mai mult de 600 de invitati speciali si membri mai multor cluburi de salsa din Romania. In cele trei zile ale festivalului vor avea loc o serie de workshop-uri si petreceri incendiare.

Asadar, Brasovul va invita – prin intermediul FanDanceClub, a asociatiei sportive coordonate de Ioana Mihalcea si Mircea Gavrila – la un week-end plin de pasiune. Pentru detalii, va invitam pe pagina de Internet a asociatiei: www.fandanceclub.ro.

Multumim celor care ne-au oferit suport logistic, financiar, material sau de orice alt tip in organizarea acestor evenimente.

Sponsori principali: ICCO, Motto, Fonoterm, BRD, Autoliv, Tess, Wolkswagen, Hotel Aro-Palace, XTL, Sirul Vamii, Style and Arts Studio, Antique Design, Mondo Instal, Floralia, Pensiunea La Residenza, Maroma, Liant Co, Sab Miller, Coca- Cola, Magellan Turism, Val SRL, Pensiunea Leo, Pepsi, Audi, Rotary, Design Construct, Fischer.
Parteneri media: Radio Brasov, Mix TV, TVS, Zile si Nopti, Transilvania Expres, ziare.ro, Monitorul Expres, brasov.ro, Antena 1, Antena 3, Euforia, Radio 21, ghidBrasov.ro, CorporateEvents.ro.
Partenerul media al Federaţiei Române de Dans Sportiv: Pro Sport.

In cazul in care doriti sa va implicati in organizarea sau sustinerea acestui eveniment sau a celor ce vor urma, fie pentru ca doriti o implicare privind responsabilitatea sociala a companiilor, fie pentru ca specificul acestui domeniu este in concordanta cu valorile si elementele de identitate corporatista ale organizatiilor dvs. sau domeniilor lor de activitate, noi va oferim ocazia de a va promova numele si marcile alaturi de pasiunea, tineretea si eleganta acestor tipuri de activitati.

 
Fan Dance Club este asociatia sportiva cu cel mai mare impact regional privind promovarea dansului sportiv sau a evenimentelor de dans. Pe langa cursurile de dans oferite brasovenilor, sibienilor si covasnenilor, asociatia este prezenta la numeroase evenimente cu spectacole pline de pasiune.

GC consult&events este agentia de evenimente care sprijina de fiecare data manifestarile sportive ale Fan Dance Club, atat logistic, material cat si financiar. GC consult&events este o companie de evenimente cu sediul in Brasov, cu un portofoliu important de clienti nationali si de evenimente, in principal, corporatiste: conferinte, expozitii, prezentari de produse si servicii, simpozioane, sesiuni deschise sau personalizate de training si motivare. Dintre cele mai importante reusite ale companiei se enumera evenimentele Zilele Trainingului si expozitia Brasov Computer Comunicatii & Software, portalurile www.CorporateEvents.ro, www.Sinaia-Predeal.ro, sau programele de training si motivare de la pensiunea Redis din Rasnov.
www.fandanceclub.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *