Vedete

Dannii Minogue, din nou in Playboy?

Dannii Minogue a dezvaluit ca i-ar placea sa pozeze din nou pentru Playboy. Frumoasa cantareata in varsta de 36 de ani a realizat priml sau pictorial nud la varsta de 23 de ani si este dispusa sa repete experienta in schimbul unei remuneratii generoase.

Sora mai mica a lui Kylie Minogue a declarat: “Am pozat in Playboy cand era cool si m-am uimit pe mine si pe multi altii, dar a fost un sentiment eliberator. As face asta din nou. Daca ne intelegem la bani, sigur ca da. Cine stie? S-ar putea intampla chiar anul acesta”.

Dannii Minogue a recunoscut ca prima data, a luat decizia de a poza nud in Playboy dupa ce casatoria ei cu actorul Julian McMahon a luat sfarsit in 1995, la mai putin de doi ani de la nunta.

Cantareata a povestit: “Casnicia mea tocmai se sfarsise. Majoritatea femeilor merg la coafor. Eu am aparut in Playboy. Am ales fotograful, locatia, ce vroiam sau nu vroiam sa port si toate celelalte amanunte referitoare la fotografii. Mi s-a parut o experienta liberatoare, care mi-a dat putere”.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *